” Nu tre dage med musik & glade mennesker” !!

Årets festival var den første efter det foregående års tragiske ulykke på Roskilde Festivalen . Naturligt var der sat fokus på sikkerheden og der blev udarbejdet en mængde foranstaltninger som skulle forhindre en lignende ulykke.
Der blev i løbet af vinteren arbejdet målrettet og detaljeret for at udarbejde beredskabsplaner og sikkerhedsforanstaltninger der kunne sætte en tyk streg under, at Jelling Musikfestival er en sikker festival at bevæge sig på, og at der i tilfælde af ulykker forefindes et højt og kvalificeret beredskab.
Festivalen 2001 forløb uden problemer og blev endnu engang succes.

Vejret artede sig rigtig godt og festivaldagene var fyldt med sol, musik og glade mennesker.
Som noget nyt ”sendte Festivalkomiteen en prøveballon i luften”. En ekstra dag blev indraget således at festivalen nu for første gang løb over 3 dage.
Festivalen faldt dette år op til en helligdag og erfaringerne fra de forgående viste at en stor del af publikum alligevel dukkede op flere dage før festivalstart.
Så da Hans Otto Bisgaard torsdag den 24 maj entrede scenen for at byde velkommen til den 13. festival i rækken var pladsen fyldt med glade publikummer klar til at tage ”kampen op” med en 3 dags festival i Jelling.


Der havde været mange overvejelser men efter endt festival var konklusionen klar. En 3 dags Jelling Festival var kommet for at blive.
På den musikalske front indført Hans Otto Bisgaard ”Bissens Time” – Et nostalgi ”flip” på teltscenen hvor de gamle drenge som Peter Belli, Skousen & Ingemann, Søren Berlev, Stig Møller, Tømre Claus og mange flere trak publikum tilbage til dengang hvor rock og beatmusikken for alvor fik tag i Danmark.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling