1. december skydes billetsalget til Jelling 2019 i gang

29. november 2018

Traditionen tro, er Jelling Musikfestival igen i år klar med en tidlig julegave – et 24 timers billetsalg! Allerede lørdag d. 1. december kan du sikre dig partout-billetten til næste års festival.

Samtidig med, at du sikrer dig billetten til næste års festival, er der også penge at spare ved at købe billetten tidligt. Billetten koster denne dag kun 1325 kr. - eneste begrænsning er, at der højst kan købes seks billetter per ekspedition. Allerede dagen efter koster billetten 1575 kr.

Så ved du allerede nu, at du skal på festival i Kr. Himmelfart 2019? Kan du slet ikke vente til det bliver sommer og festivalsæsonen skydes i gang i Jelling? Eller mangler du den perfekte julegave til festivalgængeren? Så er det d. 1. december du skal slå til og sikre dig billetten – endda med op til 625 kr. i besparelse!

Festivalen i 2019 løber af stablen i Kr. Himmelfart – nærmere bestemt 29.-30.-31. maj & 1. juni – og her bydes som altid på en lang række koncerter med både danske og udenlandske kunstnere.

Se priser, samt hvordan du køber billetten her.

Boformer på Jelling Musikfestival 2019

Du plejer at kunne købe én af vores boformer allerede fra d. 1. december, men ikke i år... Vi er nemlig gået i udviklingsmode, både i forhold til vores camp-område og boformer.

Vi har lyttet til vores gæster og valgt at give rammerne for festen, hyggen, faciliteterne og stemningen et nøk opad – og vi glæder os rigtigt meget til at kunne løfte sløret for det, vi har arbejdet med, når vi sætter boformer til salg d. 10. januar 2019.

Sæt X i kalenderen og glæd dig til at kunne vælge mellem flere forskellige boformer og camps med hver sin stemning og kultur.

...og bare rolig; vi ændrer ikke på noget, der virker – D’Angle Tyra består!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling