1 ud af 1 million – L.I.G.A er klar med ny single og til Jelling

26. februar 2016

Temaet er kærlighed – på godt og ondt - på deres nye EP, L.I.G.A udgiver senere på året. I dag udkommer den første single, som netop handler om kærligheden – og kærlighed kommer publikum uden tvivl til at opleve på festivalen.

L.I.G.A har gennemgået hele 2 brud – nemlig med det gamle pladeselskab og den ene tredjedel af gruppen – det har kaldt på en ny lyd! En lyd, som publikum på Jelling Musikfestival har mulighed for at opleve, når den nyfundne duo spiller på årets festival den sidste weekend i maj.

Kort sagt så har Nicky Russell og Ihan Haydar taget musikken tilbage. Lyden er anderledes. Det lyder af 2016 på L.I.G.As, 1 ud af 1 million, der rammer streaming- og download-tjenester i dag!

Hør sangen her:

”Vi har taget musikken tilbage. Fem dage efter bruddet med det gamle bagland gik vi i studiet, og blev der nat og dag. Vi er for unge til bare at hvile på laurbærrene og ville gøre præcist det modsatte af hvad vi har gjort før. Ihan og jeg samlede et nyt hold med de fedeste folk, som forstod hvor vi gerne ville hen med vores lyd” - Nicky Russell, L.I.G.A

Den nye single ”1 ud af 1 million” er skrevet af Nicky selv. For første gang i lang tid følte han sig inspireret, godt hjulpet på vej af Ihan som sparingspartner. Sangen handler om en pige og det faktum, at mange mænd er så dårlige til at sige, hvad de virkelig føler. Der er mange fordomme når det kommer til mænd og følelser og det kan være svært at sige, ”jeg er heldig fordi jeg har dig”. Man sætter alt på spil når man siger dét. Så sangen er på mange måder en sang, hvor paraderne er nede. En lidt cool måde at sige, ”jeg elsker dig” på.  

Den kommende EP indeholder i alt fem singler, der alle lyder som hvis man åbnede L.I.G.A op og kiggede indenfor. Temaet for den forestående koncert på Jelling Musikfestival bliver kærlighed og det der med at turde gøre op med noget der er trygt, før det kan blive rigtig godt – ligesom det er temaet på den kommende EP fra bandet.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling