23 årig populær rapper spiller på Jelling

12. januar 2016

For første gang nogensinde vil skuespiller og rapper Gilli spille på Jelling Musikfestival i 2016 – hvor han skyder festivalsæsonen i gang.

For første gang nogensinde, vil skuespiller og rapper Gilli spille på Jelling Musikfestival i 2016 – hvor han skyder festivalsæsonen i gang.

Den 23-årige Gilli markerede sig første gang tilbage i 2010, hvor han kom frem som en del af gruppen B.O.C sammen med Kesi og Højer Øye. Siden har han featured på en lang række store hits, som bl.a. S!vas’ ”D.A.U.D.A”, Kesis ”VORS” samt Mellemfinga'Muziks ”A.P. Møller” og ”Cocaina”.

I 2014 blev han for alvor landskendt igennem filmen Ækte Vare, hvor han spillede hovedrollen. Her var det hans EP med samme navn, der dannede soundtrack til filmen.

EP'en ”Ækte Vare” modtog flere guld- og platincertificeringer, men det er med hans aktuelle singler ”Orale” og ”C'est La Vie”, at han for alvor har slået sit navn fast på den danske musikscene. Begge singler var to af efterårets mest spillede og streamede singler.

Selvom det er første gang rapperen skal spille på Jelling Musikfestival er der stadig lagt i støbeskeen til en koncert, hvor publikum kan få sig en på opleveren med den unge og passionerede rapper.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling