ARRIVA GIVER RABAT PÅ TOGREJSEN TIL FESTIVAL

26. april 2023

Tag toget til hjertet af Jelling med Arriva, som igen i år gør turen ekstra billig for festivalgæster.

Kør med Arriva uden om bilkøen. Toget styrer udenom trængslen på vejene, og får dig hurtigt og nemt frem, når festivalgæsterne valfarter til Jelling på samme tid.  

Togturen er takket være en forlængelse af samarbejdet med Arriva billigere i festivaldagene. Som festivalgæst kan du rejse til og fra Jelling på Vejle-Herning-strækningen i fra d. 25.-28. maj med 30% rabat på Arriva YourWay-billetter.

Er du dagsgæst eller kommer du langvejs fra, kan du også få 30% på Arrivas dagsbillet, Arriva OneDay. Hvis du f.eks. skal til Jelling fra Herning med en dagsbillet, og benytter toget ud og hjem samme dag, vil det være fordelagtigt at købe en Arriva OneDay-billet.

Du opnår rabatten på 30 % ved at købe en Arriva YourWay-billet eller Arriva OneDay-billet i Arrivas app, hvor du kan tilføje rabatkoden JMF23

Download Arrivas app til iPhone og Android.

Arrivas YourWay og OneDay billetter er kun gyldige i Arrivas tog.

Festivalen starter, når du tager hjemmefra

Med samarbejdet sætter Arriva og Jelling Musikfestival streg under, at flere i fremtiden skal udnytte, at Jelling er en stationsby, når de rejser til og fra festivalen.

Som led i ambitionen har City Vejle rakt ud, for at sende alle de tilrejsende på banegården i Vejle med kurs mod Jelling afsted med fest, farver og et skulderklap .

”Vi vil gerne have mange flere til at taget toget til festival, fordi det minimerer både kødannelse og festivalens klimaaftryk. Og ved at tage toget kan festen tilmed starte allerede, når festivalgæsten går ud af døren, og det sætter vi fokus på med City Vejle og Arriva,” forklarer Jelling Musikfestivals bæredygtighedsansvarlige, Peter Caspersen.

Arriva overtog i 2020 togdriften på strækningen mellem Vejle og Herning, og de har et klart ønske.

"Vi vil gerne skabe gode rejseoplevelser, så flere i lokalområdet vælger toget til, både i forbindelse med deres arbejde og i fritiden. Turen til og fra Jelling Musikfestival vil for mange være en oplagt anledning til at prøve toget," siger Thomas Rosendal, Senior Product & Pricing Manager i Arriva.

I øjeblikket har Arriva en konkurrence, hvor du kan vinde festivalbilletter, købekort og transport for 4 personer.

God tur og god festival.

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling