Autentisk 1960'er beat - og pigtrådsmusik erstatter Movits!

12. maj 2015

Det højaktuelle, 1960'er inspirerede band - The Beatophonics - erstatter Movits!, som har meldt afbud til årets festival. 

Science-fiction versionen om danske The Beatophonics kunne lyde på, at tre beatmusikere i 1965 lod sig nedfryse i et vanvittigt eksperiment, for at vende tilbage 50 år senere til en ny og bedre verden. Den rigtige version er knap så fantasifuld, men stadig bemærkelsesværdig. Da man endelig fik ”tøet” gruppen op i foråret 2015, stod to ting klart; verden var stadig af lave og The Beatophonics havde aldrig lyt bedre!

The Beatophonics er højaktuelle med deres selvbetitlede debutalbum, der kom på gaden den 11. maj i år. Hvis man lytter til albummet er man ikke ét sekund i tvivl om, hvor gruppen henter sin inspiration fra. Beat-feberen som i starten af 1960’erne ramte København, Liverpool & Reeperbahn, blusser atter op i The Beatophonics univers i en sådan grad at det nærmest er umuligt at tro, at disse indspilninger stammer fra det nye årtusind og ikke fra dengang.

Gaffa har kvitteret for albummet med 5 flotte stjerner og følgende ord med på vejen: ”I 2015 har verden allerede haft sit The Beatles, men for alle os, der ikke var der til at begynde med – en udeblivende fødsel! – er det ikke desto mindre et solbeskinnet flashback til en tid, hvor rockmusikken stadig havde sin uskyld. ” 

The Beatophonics blev dannet i 2010 og består af Søren Koch (vokal, guitar), Rasmus Schrøder (vokal, bas) & Flemming Koch (vokal, trommer).

Oplev den hamredende autentiske beat – og pigtrådsgruppe i Søpavillonen fredag kl. 17.   

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling