Billetsalget skydes i gang

22. november 2016

Traditionen tro, er Jelling Musikfestival igen i år klar med en tidlig julegave – et 24 timers billetsalg! Allerede d. 1. december kan du sikre dig partout-billetten til den 29. udgave af Jelling Musikfestival.

Samtidig med at du sikrer dig billetten til næste års festival, er der også penge at spare ved at købe billetten tidligt. Billetten koster denne dag kun 1200 kr. - eneste begrænsning er, at der højst kan købes seks billetter per ekspedition. Allerede dagen efter koster billetten 1425 kr. Så ved du allerede nu, at du skal på festival sidste weekend i maj? Kan du slet ikke vente til det bliver sommer og festivalsæsonen skydes i gang i Jelling? Eller mangler du den perfekte julegave til festivalgængeren? Så er det d. 1. december du skal slå til og sikre dig billetten – endda med 600 kr. i besparelse, som du fx kan bruge på 12 festivalburgere, 15 øl eller noget helt andet.

Salget foregår online hos Billetlugen.dk, hvor du i år har mulighed for selv at printe din billet ud og dermed få den mellem hænderne med det samme. Derudover kan billetterne d. 1. december som altid købes i Byens Café i Jelling mellem kl. 10 og 22 og i Bygningen Vejle mellem kl. 10 og 15.

Rigtig mange trofaste publikummer plejer at lægge vejen forbi Byens Hus i Jelling. Dette er efterhånden blevet en tradition og igen i år gøres der lidt ekstra ud af julehyggen i huset denne dag.

Festivalen i 2017 løber af stablen i Kr. Himmelfartsdagene, d. 24. – 27. maj og byder som altid på en lang række koncerter med både danske og udenlandske kunstnere. De første navne til plakaten er ved at være på plads og allerede i starten af december forventes det at kunne offentliggøre nogle af de kunstnere som gæster festivalen i 2017.

Se priser og hvordan du køber billet her

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling