Billetsalgsstart

24. november 2015

Som traditionen foreskriver, skyder festivalen gang i billetsalget med 24 timer, hvor det er muligt at sikre partout-billetten til næste års festival - endda med op til 600 kr. i besparelse.

I Jelling er der siden 1989 afholdt festival, hvor musikken, hygge og fællesskabet er i centrum. Det er således den 28. festival i rækken, som publikum kan sikre sig adgang til fra 1. dec. I hele det første døgn sælges partout-billetten for kun 1.100 kr. - eneste begrænsning er, at man højst kan købe seks billetter per ekspedition. Allerede dagen efter koster samme billet 1.325 kr.

Hele 74 % af de adspurgte i en brugerundersøgelse, er gengangere på festivalen – så ved man allerede nu, at man vil opholde sig i Jelling den sidste weekend i maj måned, er der mulighed for at spare op til 600 kr. på partout billetten d. 1. december… De penge kan man da godt bruge på noget andet, ikke?

Salget foregår online hos Billetlugen.dk og i Fonas butikker rundt i Danmark. Lokalt kan billetterne desuden denne dag købes i Byens Hus i Jelling mellem kl. 10 og 22.

Hyggedag i Byens Café med billetsalgsstart
Flere hundrede personer har fået den hyggelige vane, at lægge vejen forbi Byens Hus i Jelling, for at købe billet til næste års festival og tage del i julehyggen i huset.

”Vi ved, at det er en fast tradition, at mange lokale køber billetten som julegave, f.eks. til deres børn, og mange vender derfor tilbage til Jelling og samler hele familien i forbindelse med festivalen. De får en rigtig god mulighed for at købe partout-billetter ekstra billigt”, siger festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

Hovednavn offentliggøres i starten af december
Den 28. udgave af Jelling Musikfestival finder sted sidste weekend i maj – nærmere bestemt d. 26. – 29. maj 2016. Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at tiltrække en lang række spændende og aktuelle danske og udenlandske kunstnere.
Årets hovednavn er klar – og det forventes at kunne offentliggøres, hvem der er tale om allerede i starten af december måned. Og ifølge ”Charlie”, er det måske det hidtil største navn, som har optrådt for publikum på festivalen i Jelling. Der optræder cirka 80 forskellige bands på de fem scener i løbet af festivalen.

Se billetpriser og hvordan du køber billet her.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling