Blaue Blume til Jelling

13. januar 2016

Bandet, der på kort tid har markeret sig både inden for de danske grænser men også i udlandet, er for første gang på plakaten til den 28. udgave af Jelling Musikfestival.

Blaue Blume har virkelig gjort opmærksom på sig selv med deres atmosfæriske dreampop/rock, som kendetegnes af forsanger Jonas Smiths unikke vokal og bandets tætte sammenspil, der på en gang er kompromisløst perfektionistisk og med en iboende vildskab.

Ud over et skamrost debutalbum, er Blaue Blume blevet anerkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i deres dramatiske og dynamiske univers. Koncerten på Jelling Musikfestival den sidste weekend i maj, bliver ingen undtagelse og publikum har derfor virkelig noget at se frem til når bandet spiller på festivalen for første gang.

Bandet udsolgte flere shows på deres netop overståede tour; bl.a. Pitstop i hjembyen Kolding og Store Vega i København. En tour der også bragte bandet til Island og Norge, hvor GAFFA Norge gav bandets Oslo-debut 5 stjerner med overskriften ”Måske Skandinaviens største stemme”.

”Vi lyder som et band, der kun spiller ved fuldmåne, i en stor kirke, med en diskokugle roterende over alteret! Med absint i blodet og uopnåelige, blonde piger i blå kjoler som tilskuere, spiller vi til solen står op, uden at imponere nogen af dem”.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling