BLIV KOMMUNIKATIONS- OG SOME PRAKTIKANT PÅ JELLING MUSIKFESTIVAL 2019

27. november 2018

Vil du være med til at arrangere en af Danmarks største festivaler? Du får bred viden og praktisk erfaring inden for festival og event med fokus på markedsføring og PR.

Har du talent indenfor kommunikation og sociale medier? Er du stærk i skriftlig kommunikation og elsker du udfordringer? Er du ambitiøs, hårdtarbejdende og god til både at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre – så er en praktikplads på Jelling Musikfestival i foråret 2019 en perfekt mulighed.

Hvem er vi?
Jelling Musikfestival er en af Danmarks største festivaler og har eksisteret siden 1989. Festivalkontoret står for planlægning, afvikling og evaluering af festivalen i det daglige – kontoret koordinerer mere end 4.700 frivillige, som har forskellige opgaver både udenfor og under festivaldagene. Vi er få ansatte på kontoret og du vil således blive en del af en meget flad organisation med mulighed for at tage fat om nye initiativer og opgaver hen ad vejen. Da vi er et lille tæt team med mange bolde i luften, er det vigtigt, at du er en teamplayer, der gerne går foran for at skabe en god stemning - også når der er travlt.

Hvilke opgaver vil du arbejde med?
Vi søger 1-2 dygtige kommunikatører, som er kreative, ansvarsfulde og kan være med til at sikre en moderne og frisk vinkel på vores forskellige platforme indenfor kommunikation.
Dine opgaver vil mest være hands-on i forhold til PR, SoMe og markedsføring – så som planlægning af opslag på de sociale medier, skrive pressemeddelelser mv. Men du vil også få muligheden for at deltage i det strategiske arbejde – specielt med vores sociale medier. Du vil ydermere arbejde med diverse ad hoc-opgaver, praktiske opgaver, koordinere events og - ikke mindst - være nøgleperson for kommunikationsteamet under afvikling af festivalen.

Det faglige niveau og din udvikling på dette område, er en vigtig faktor for os og vi tilbyder derfor opgaver, som både er udfordrende og spændende. Du vil i stor stil komme til at skabe dine egne arbejdsopgaver i tæt samarbejde med kontoret.

Vi forestiller os, at du;

  • Har interesse for festival- og eventbranchen
  • Er god til at forvalte din egen arbejdstid og -indsats fornuftigt
  • Er god til at organisere dig og har tjek på detaljerne
  • Er initiativrig, klar på at skabe dine egne arbejdsopgaver og styr på deadlines
  • Brænder for kommunikation og (sociale) medier
  • Er en stærk skriftlig kommunikatør med gode skriveegenskaber
  • Er i gang med en relevant uddannelse indenfor kommunikation, events eller andet som gør du er perfekt til praktikpladsen.
  • Er en dygtig bruger af IT
  • Har kørekort

Vi kan tilbyde

  • Arbejde med markedsføring og PR
  • En kreativ arbejdsplads med højt til loftet, humoristisk omgangstone og plads til udfoldelse
  • Diverse ad hoc opgaver i forbindelse med planlægning og afholdelse af festivalen
  • Adgang til et stort netværk inden for kulturverdenen

Hvornår er praktikopholdet?
Praktikopholdet er i forårssemesteret 2019 og er i tidsrummet midt januar til ca. midt juni 2019 (for du skal selvfølgelig med, når det går løs på festivalpladsen) - vi aftaler endeligt tidsforløb sammen. Forløbet kan sammensættes i timeantal efter behov (dog min. 25 timer pr. uge).  Som praktikant ved Jelling Musikfestival bliver du betragtet som kollega og vi stiller derfor store krav til selvstændighed og engagement. Praktikstillingen er ulønnet.

Er du interesseret så send os din ansøgning via e-mail senest torsdag d. 6. december til info@jellingmusikfestival.dk.
Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 11. december & fredag d. 14. december.

Har du spørgsmål? Så kontakt Christina Arkil på info@jellingmusikfestival.dk eller tlf. 75 87 28 88.

Vi glæder os helt vildt til at modtage din ansøgning.

Ansøgningen sendes til: info@jellingmusikfestival.dk Emne: Praktikant

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling