Charme, selvtillid og lækker vokal til programmet

25. januar 2016

I kølvandet på tidligere offentliggørelser af blandt andre Queen + Adam Lambert, Dúné, Phlake kan festivalen nu smække to af Danmarks største mandlige ikoner oveni puljen nemlig Rasmus Seebach og Christopher.

Musikprogrammet til den 28. udgave af Jelling Musikfestival udvides nu yderligere – og det med to af dansk musiks for tiden mest populære mandlige musikere. Rasmus Seebach og Christopher har begge tidligere spillet på festivalen med kæmpe succes – og nu vender de begge tilbage mere populære end nogensinde.

Rasmus Seebach behøver vel egentligt ikke nogen nærmere præsentation. Han har gennem de seneste 6-7 år væltet den danske musikscene omkuld med sine energiske, spektakulære og kreative koncerter. Ved hver enkelt performance lægger Seebach sig virkelig i selen for at give publikum den ultimative koncertoplevelse – og han lover, at koncerten på Jelling absolut ikke kommer til at skuffe!

Efter to års intenst arbejde i studiet, er Rasmus atter klar til at cementere sin position helt i front på den danske popscene, med albummet ”Verden Ka’ Vente”, der udkom i november sidste år. Hit-singlen ”Uanset” er blevet råspillet overalt i det danske land – og selvom man ikke skulle tro, at der var flere rekorder tilbage at slå for den populære musiker, gjorde han det alligevel med ”Uanset”, som blev det mest streamede track på release-dagen nogensinde i Danmark. Så meget, at det også gav genlyd på de internationale streaming-charts hvor ”Uanset” gik top 10 på Spotifys virale track-liste i hele verden. Siden har sangen ligget i toprotation på landets radiokanaler.

Der er således ingen tvivl om, at det er en højaktuel og højtelsket kunstner, som vender tilbage til store scene på Jelling Musikfestival, når Rasmus Seebach spiller på årets festival.

Christopher er en anden populær herre på den danske musikscene, som også har meldt, at han gerne igen spiller for publikum i Jelling. Han tog danskerne med storm med sit store gennembrud i 2014 og siden er det gået rigtigt stærkt - og det er intet mindre end imponerende, hvordan Christopher er blevet et højtelsket idol og en af de mest populære sangere i Danmark.

Publikum er inviteret med til fest, når Christopher spiller på årets festival i Jelling. Med sit velspillende band i ryggen, er charmøren dynamisk og dansende på scenen, men går aldrig på kompromis med vokalen, der leveres sikkert fra start til slut. Publikum kan således glæde sig til et show, der når langt ud over scenekanten. Og Christopher selv er mere end klar til at synge sig igennem sit hitspækkede bagkatalog af numre, med de velkendte hits såvel som dugfriske, potentielle megasuccesser af sange.

Jelling Musikfestival er klar med det endelige program og spilletider i midten af marts. Prisen på partout og 2-dags billetter stiger 1. februar, så der er op til 175 kr. at spare ved at købe billet inden denne dato.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling