Citybois erstatter Hugo Helmig

21. maj 2019

De to populære bois har meldt deres ankomst til Jelling Musikfestival, som allerede løber af stablen i næste uge – drengene overtager spilletid & -sted fra Hugo Helmig, som i sidste uge måtte aflyse sin koncert i Jelling.

Anton og Thor er de to, som udgør Citybois duoen – og det er vel nok de færreste i Danmark, som ikke på et eller andet tidspunkt er støt på de to charmører. De blev kendt, da de fik en 4. plads i X Factor tilbage i 2015.

Siden er der sket meget – deres debutudspil udkom i december 2015 og de har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, de er blevet hædret med guldplader og har sågar indtaget topplaceringer på hitlisterne. Nu er turen kommet til Jelling Musikfestival, hvor drengene for første gang skal spille – og de har hits med som Pool, Bedre end Rihanna, Dum som mig - og mange flere med i bagagen.

Javist er Citybois kommet med på et afbud – men det gør blot, at de er endnu mere tændt på at give Jelling publikummet et ordentligt skud pop når de spiller på Teltscenen lørdag. Så tvivl ej – det bliver en koncert med masser af charme og selvtillid fra de to vellidte bois.

Jelling Musikfestival finder sted d. 29. – 31. maj samt 1. juni 2019. Partout & 2-dags billetterne er udsolgt, men der er stadig dagsbilletter at finde på ticketmaster.dk

Læs mere og se det fulde spilleprogram på www.jellingmusikfestival.dk

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling