Danmarks hiphop-gruppe nummer 1 klar til Jelling

24. januar 2017

SUSPEKT har udgivet musik i mere end 16 år og med den 6. albumudgivelse lige på trapperne, er drengene klar til at indtage Jelling Musikfestival 2017.

SUSPEKT er i den grad blevet folkeeje de senere år. Gruppen leverer dansk rap med en hård, kontant stil og er en af landets største liveacts. Da bandet sidst spillede på Jelling Musikfestival i 2015, sluttede de af torsdag aften (festivalens første dag, red.) med et hæsblæsende show, som fik Teltscenen til at koge over.

Bandet er kendt for deres intense og altid underholdende live optræden, som tidligere har været krydret med både nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stiletter. Hvad drengene har i ærmet til årets festival i Jelling, ved man derfor ikke helt.

SUSPEKT har i løbet af deres karriere høstet oceaner af anmelderros, solgt rekord mange albums og modtaget et utal af nomineringer og priser, herunder nominering til en Grammy Award for samarbejdet med Kendrick Lamar. Succesen for bandet fortsatte sidste år med DR’s dokumentarserie ’Da Danmark Blev Suspekt’, som lå top 5 over de mest sete programmer på dr.dk.

Med de nyeste singler ”Står Stadig” og ”Hun Blev Bare Så Glad” har SUSPEKT endnu engang bevist, at de både som gruppe og rent musikalsk hører til i den absolutte topliga af dansk musik. Singlerne er en del af deres nye album ”100 % Jesus”, som udkommer den 17. februar.

Udgivelsen følges op med tre arena koncerter, som lige hiver gruppen op i Dansk Livemusiks superliga – det er Forum i København, SCC i Aarhus og AKKC i Aalborg, som skal rives fra hinanden, når Rune Rask, Orgi-E og Bai-D bringer deres fandenivoldske, pivfrække og no-nonsense rap til nogle af landets største arenaer - og så selvfølgelig også til festivalpladsen i Jelling.

I 2015 vandt Suspekt intet mindre end fire statuetter ved Danish Music Awards, og blev årets helt store vindere. Her modtog de statuetten for bl.a. Årets Livenavn, som ifølge dem selv, var den vigtigste statuette at vinde.

Der er lagt op til en musikalsk liveoplevelse, der ifølge Suspekt-drengene selv byder på en folkefest og en rejse igennem både nye og gamle albums: ”Vi kommer tordnende som et hold og der er plads til alle! Vi vil lave en folkefest.”

Suspekt tilføjes de allerede offentliggjorte navne og bliver således del af et blandet program, der indeholder noget for enhver smag, nemlig: L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Phlake, Alex Vargas, Karl William, Chinah, Jacob Dinesen og SUSPEKT.

Billetter til Jelling Musikfestival kan købes på billetlugen.dk, i Byens Café Jelling samt Bygningen Vejle.

Jelling Musikfestival 2017 afholdes sidste weekend i maj, i Kr. Himmelfart, d. 24. – 27. maj 2017.

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling