”Danmarks kedeligste orkester” topper hitlisterne og er klar til Jelling 2015

12. marts 2015

TV-2 behøver vel egentlig ingen nærmere omtale – alle kender dem og ved de altid er garant for kvalitet.

I mere end tre årtier har det århusianske orkester skabt glæde og lavet hit på hit.

De har spillet for tusinder af festglade danskere, blandt andet på Jelling Musikfestival - hvor det hver gang har været med succes. På dette års festival kan publikum, foruden sange fra deres store hit-katalog, forvente sange fra deres splinternye album ’Det Gode Liv’.

Albummet ’Det Gode Liv’ fra den 27. februar i år strøg direkte til tops på såvel den officielle danske hitliste som på iTunes i den første uge efter udgivelsen. Det er det 18. studiealbum fra TV-2´s hånd, siden bandet blev dannet 1981. Ifølge bandets frontfigur, Steffen Brandt, er det ”det liv der er”. Heldigvis uddyber han med ordene: ”Det er også de muligheder du ser eller må kæmpe for at realisere. Det gode liv er de valg man træffer og den pris man betaler. ”     

Med hits som ’Fantastiske Toyota’, ’Be Bab A Lu La’, ’De Første Kærester På Månen’ og mange mange flere, har bandet i mere end 30 år sat sig fast i det danske publikums bevidsthed, som en fast del af den danske musikkultur. Medlemmerne er de samme som dengang de startede, nemlig Georg Olesen (bas), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Steffen Brandt (vokal/guitar/keyboard). De er det band, som har holdt hinanden ud længst - ganske enkelt. Spørger man dem ”hvorfor? ”, kommer svaret prompte: ”Det er publikums skyld! ”

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock har TV-2 gennem deres lange karriere udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden. Bandets speciale er samtidskritik snarere end samfundskritik og selv om de typisk kalder sig selv for ’Danmarks kedeligste orkester’, så kan man være sikker på, at en koncert med TV-2 er en klassekoncert med nostalgi, humor, fællessang og rockmusik når det er bedst.  

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling