Danmarks vel nok største popdronning vender tilbage til Jelling

20. januar 2015

Den største nutidige popsangerinde herhjemme – Medina. Hun har været på alles læber siden hun i 2009 brød igennem med monsterhittet ’Kun for mig’ og er uden tvivl Danmarks bedste svar på et popnavn i den internationale liga.

Singlen ’Jalousi’, fra februar 2014, solgte 4 gange platin og indbragte Medina en DMA for Årets Danske Hit, som supplerer en efterhånden imponerende prissamling, der indeholder massevis af priser fra bl.a. Zulu Award, GAFFA Prisen og MTV Europe Music Award – hvilket vidner om, at Medina er en artist i absolut topklasse. Lige nu hitter pop-dronningen med sangen ”Når intet er godt nok”, som på blot en måned er blevet streamet knap 200.000 gange.

Som en overraskelse for hele den danske presse, kom Medina med EP’en ’Arrogant’ i april 2014. Hun udtaler selv om EP’en, at hun har sluppet alle tøjlerne og i bedste arrogante stil lukker hun danskerne ind i et helt andet Medina-univers, hvor censuren absolut ikke er velkommen, hvilket understreges af sætninger som ”Er jeg arrogant, hvis jeg elsker mig selv? ” og ”Jeg ikk’ som de andre, jeg alt for fucking vild”.

I Pinsen er det tre år siden Danmarks popdronning sidst gæstede Jelling Musikfestival, så publikum kan glæde sig til en koncert med de største hits tilsat en smule arrogance – på den fede måde.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling