Danske trioer med international lyd meldes klar til Jelling 2015

10. februar 2015

En ting er sikkert: Der bliver knald på når Carpark North, Julias Moon og The White Album indtager scenerne i Jelling i pinsen 2015. Med disse navne tilføjes rock, elektro-pop og folk til et program, hvor, der er noget for en hver smag.

Carpark North sparkede døren ind til den danske musikscene med storhittet ’Transparent and Glasslike’ tilbage i 2003. I 2014 kom det seneste album ’Pheonix’ efter 5 år uden danske albumudgivelser. Rock-trioen har dog ikke ligget på den lade side, men i stedet spillet flere tours i udlandet, bl.a. en udsolgt arena-tur med de amerikanske rockstjerner 30 Seconds To Mars, samt givet talrige koncerter i Danmark, bl.a. på Jelling Musikfestival.

Carpark North har høstet et utal af DMA, P3 og Gaffa priser og så er de kendt for at levere en fantastisk live oplevelse med masser af energi og ørefængende musiknumre, der kan få hele publikum til at skråle med på de mange hits.

Julias Moon debuterede med nummeret ’Bay’ i efteråret 2013, som blev Ugens Uundgåelige på P3 og også blev nomineret til P3 Lytterhittet, samt Talentprisen på P3 Guld – så var scenen ligesom sat for Danmarks nye electro-pop trio.

2014 blev et travlt år for Julias Moon bl.a. med udgivelsen af de to radiohits ’Lipstick Lies’ og ’Palace’, optrædener på en række store festivaler samt en tur til USA – et pladeselskab i New York havde også fået øjnene op for trioen med de progressive popsange.

Når man opkalder sit band efter Beatles klassiske 1968-udgivelse ’The White Album’, så sætter man fra starten den musikalske barre højt. Det var der også en grund til hos de tre mangeårige venner fra The White Album, som med deres første digitale udgivelse ’The Album’ fra 2011 og EP’en ’Conquistador’ fra 2012 fik stor medieros både herhjemme og i udlandet.

I september 2014, vendte The White Album så tilbage med deres debut-fuldlængde-album ’The Quiet Strum’, som banede vejen for at spille i flere forskellige europæiske lande samt en omfattende og velbesøgt Danmarksturné. 2015 bliver året, hvor publikum på Jelling Musikfestival for første gang kan høre de varme, hjertelige toner fra the danske folk-navn.

Flere navne er på vej – og det færdige program forventes klar i marts måned.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling