En sjov dag med et seriøst efterspil

5. maj 2017

I morgen lørdag afvikler Jelling Musikfestival for 10. gang det årlige golfarrangement i Jelling Golfklub, hvor der traditionen tro samles penge ind til humanitært velgørende arbejde, der oftest er målrettet børn, unge og familier.

I år er de indsamlede penge øremærket til Broen Danmark og til Jelling Golfklub.

”Vi ønsker i år at støtte Broen Danmark, der som uafhængig organisation arbejder for at hjælpe udsatte unge til en aktiv fritid. BROENs frivillige lokalforeninger hjalp i 2016 cirka 4.000 børn og unge til en meningsfuld fritid med sport, spejder, musik, teater eller anden aktivitet i fritiden sammen med jævnaldrende kammerater og voksne rollemodeller ”, siger Lars ”Charlie” Mortensen, direktør for Jelling Musikfestival.

”Vi startede traditionen i 2008, hvor festivalen fyldte 20. Det var et kombineret ønske om at støtte Jelling Golfklub, der som festivalen bygger på medlemmernes frivillige indsats, og så ville vi gerne lave lidt hygge og sjov for en række af vores mellemledere og samarbejdspartnere, der normalt har meget travlt under festivalen”, fortæller Charlie.

Traditionen tro er der fuldt hus, i alt 112 deltagere, der ser frem til en hyggelig dag med golf, levende musik, mad, festivalquiz og sjove præmier – og ikke mindst den eftertragtede vandrepokal med tilhørende håneret, der deles ud blandt de venner, leverandører og samarbejdspartnerre, der har bidraget med et beløb til det velgørende formål. Det er Schulstad, Isabella A/S, Nordic Rentals, Den Jyske Sparekasse, Tuborg, Rynkeby Foodservice, Excellent Wine, Ørsted Telte, Peter Larsen Kaffe, Jysk Fynske Medier, SUN-AIR, Noon Ure og ikke mindst Jelling Musikfestival

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling