Er du festivalsulten? Tjek menuen på #JMF23

15. maj 2023

Værsgo’ og spis. Dyk ned i mad- og drikkesortimentet på Jelling Musikfestival 2023.

Uden mad og drikke duer festivalen ikke. Så vi har selvfølgelig forberedt en fantastisk festivalmenu, der byder på en masse nyt til gaflen og glasset som tilføjelse til alle festivalklassikerne.

Vi introducerer flere vegetariske eller oksekødsfrie alternativer, alkoholfri drikkevarer i endnu flere barer og et smagspift fra forskellige verdenskøkkener. 

Dyk ned i de nye punkter på menukortet og lad tænderne løbe i vand.

Store, lokale smagsoplevelser venter

Restaurant Den Hvide Hest i Kolding serverer mad af kvalitetsråvarer produceret lokalt. Som noget nyt i år rykker restauranten på græs for at levere en restaurantoplevelse udover det sædvanlige midt på festivalpladsen i Jelling. På menuen finder du bl.a. kylling fra Hopballe Mølle, ørred fra Vejle Ådal, foruden en hotdog med bl.a. verdensklasse-pølse fra Ladegård Duroc i Børkop og brød fra Seest Bageri i Kolding. Hotdoggen modtog i 2022 prisen som Årets Hotdog Konge – og ja, den kan pimpes med kaviar. 

Den Hvide Hest har naturligvis også en vegetarmenu bestående af banebrydende grøntsagsprodukter, der imiterer kød. Derudover serverer Den Hvide Hest også en menu af småretter til Champagnebaren. 

The Buddha Bowl Project flytter også ind på festivalpladsen med sine lækre og nærende bowls, sprængfulde af friske, sprøde grøntsager og valgfri toppings af kød eller fisk – foruden deres take på en vegetarburger.

Nye dråber i glasset

Én af de store forandringer i årets sortiment er i festivalkruset. Med vores nye drikkevareleverandør Royal Unibrew følger et væld af nye spændende drikkevarer.

I vores hovedbarer vil du finde Royal Økologisk Pilsner og Classic, mens der er rigeligt at gå på opdagelse i ude i de enkelte barer af øl fra fx Anarkist, Schiøtz, Pift Hvedeøl, Heineken, Affligem og Nørrebro Bryghus.

Vi glæder os særligt til at servere den speciallavede Anarkist Jelling Edition, som kun kan fås på Jelling Musikfestival.

Lørdag d. 27. maj vil Alfreds Bar i forbindelse med Led Lørdag servere den ultimative rock-øl Royal Export på fad, så længe lager haves.

De alkoholfri alternativer omfatter selvfølgelig hele Royal Unibrews linje af sodavand fra fx Pepsi og Faxe Kondi, mens Heineken, Anarkist og Royal har forskellige alkoholfri øl på kortet.

Derudover kan du i år skåle i bedste Bond-stil i Bollinger Champagne i Champagnebaren, mens vores sjus- og cocktailbarer får ægte amerikansk bourbon fra Bulleit og gin fra Tanqueray som standard. 

Skål i nye barer

Samarbejdet med Royal Unibrew bliver også tydeligt i form af et stort udvalg af nye barer. Glæd dig bl.a. til den atmosfærespækkede Anarkist Bar, der overtager pladsen fra Irsk Pub. Tribune Bar får et nyt udtryk, der kan matche Tribunens dramatiske form. Den centrale bar midt på pladsen foran Store Scene skifter navn til Star Bar og TeltScenens bar bliver til Rock Bar.

Når du trænger til en opkvikker, kan du besøge Kalles Kaffe og få dig en fantastisk kop kaffe i alle gængse afskygninger – med højt mælkeskum, sort som natten eller lige, hvad du er til.

Jorden rundt med kniv og gaffel

Vores populære foodtruck-område vender tilbage med smagsindtryk fra hele verden. Tasty Thai by Bird Bird byder bl.a. på nudler- og karryretter, The Fish Project har fish’n’chips i verdensklasse med frisk, bæredygtigt fanget fisk og fritter af lokalt producerede kartofler. Lima Empanadas tager dig til Sydamerika med sine sprøde empanadas proppet med det lækreste fyld og serveret med salsa og chilimayo. Hos Crepes a la Cart kan du få en mundvandsfremkaldende vifte af franske pandekager og hos Gyros by Gaia bliver smagsløgene forkælet med den skønneste græske street food.

Alt det, du kender

Klassikere som Mexi Bar, vores burgerboder og Mormors mad vender naturligvis tilbage. Når sulten melder sig, kan du i år svinge forbi Alabama Burger og Gourmet Burger og prøve Trøffelsvin, vores nye grisekødsbaserede burger med trøffelmayo – den er vild! I vores traditionelle Burger-bar har vi optimeret vores vegetarmuligheder med en saftig falafelburger.

Vi håber, I er sultne!

 

Se hele sortimentet

Du kan hive hele oversigten over de forskellige boder, barer og restauranter ned i lommen vha. vores app til Android og iOS.

 

JMF24 STARTER OM

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling