Få fede oplevelser på festivalpladsen

17. maj 2019

Igen i år har udviklings-hatten været klemt ned over ørerne, når vi snakker om festivalpladsen – verden udvikler sig og det skal Jelling Musikfestival selvfølgelig også. Her kan du læse lidt om nogle af de oplevelser du kan få med på årets festivalplads.

Der er mange forskellige både kulinariske og musikalske oplevelser, når man rigtigt dykker ned i alle de boder og barer, som findes på festivalpladsen.

Ny Scene
Men en af årets helt store visuelle nyheder er en scene – nemlig Ny Scene. Den så dagens lys første gang i 2006 og hedder stadig Ny Scene – det laves der ikke om på, men udtrykket og identiteten bliver udfordret. I arbejdet med at skabe en anderledes ramme for oplevelserne på Ny Scene, har Jelling Musikfestival fået hjælp af Tuborg, som blandt andet er med til at levere en smart ny Somersby Bar i to etager og med et hyggeligt ”kolonihave” tema.  Her kan man med udsigt til Ny Scene slappe af i en hængekøje, spille forskellige spil, eller opleve koncerterne fra toppen af Somersby–æbletræet. I det hele taget har vi forsøgt at skabe en scene og et område, som lever op til navnet - og som forhåbentligt kan være en ny oplevelse for selv den garvede Jelling gæst.

Vin & Tapas i nye og lækre omgivelser
Den velkendte Vin bar får også i år en make-over. Jelling Musikfestival vil - sammen med vin partner Wineshop.dk - skabe en lækker, hyggelig og uhøjtidelig vin bar, hvor festivalens dejlige gæster kan sidde og nyde et godt glas vin… som selvfølgelig servers i et rigtigt vinglas.

Du kan også supplere vinoplevelsen med en lækker omgang tapas – og måske en go’ cigar…? Der er nemlig tilbygget en hyggelig gårdhave i forlængelse af baren, hvor man i den modsatte ende finder vores lækre tapasbar.

Sjusser og Dj-stemning i en symbiose
Sidste år dukkede en ny bar op på pladsen – nemlig Sjusser… I Sjusser kan du få lækre cocktails (og Mocktails, hvis du skal køre hjem) og når der ikke er musik på Scenen, vil der være Dj’s til at sikre du ikke får alt for meget støv på danseskoene… De dygtige frivillige i baren ved hvordan en Mojito skal smage og kræser gerne om din drink. Så kig forbi og glæd dig til hyggeligt samvær og go musik!

Du kan både møde Mormor, få lækre steaks og umanérligt skønne kager
En af årets nyheder er Ferdinand Steak House – et steakhouse som vi kender det fra hverdagen – men i festivalomgivelser. Her bliver virkelig kræset om dig… du kan få en lækker bøf med bearnaise – selvfølgelig lavet med kærlighed - mens du sidder i de hyggelige omgivelser området byder på.

Trænger du nu alligevel mere til lidt Mormor kærlighed – så er Mormors Mad et godt bud. Mormors piger og drenge har fået ny placering, så de nu ligger midt på pladsen til højre for scenen (når du har den i ryggen). Her bydes der på gode gamle velkendte klassikere, som stegt flæsk med persillesovs, tarteletter og andre dejligt kendinge. Du kan også bare nøjes med det stegte flæsk i et kræmmerhus – det er da mormor kærlighed?

På en festival hører burgere jo til – der er mange forskellige slags du kan smage – Gourmet burgeren og selvfølgelig den klassiske festivalburger. Men der er også Alabama – her kan du få en lækker flæskestegsburger (selvfølgelig stegt med omsorg) og en crispy chicken (kylling altså) – mums!

Ovenstående er blot nogle af de ting, som festivalpladsen tilbyder af oplevelser – ud over de mere end 90 koncerter, som vi måske også skal nævne – det er trods alt en musikfestival. Det bedste råd vi kan give herfra, er blot: nyd det, dyk ned i programmet og sug alle oplevelserne til dig – der burde være nok oplevelser at gemme i banken i et helt år frem mod næste års festival.

Partout- & 2-dags billetterne er udsolgt til årets festival, men du kan stadig sikre dig dagsbilletter til alle dagene via ticketmaster.dk. Festivalen afholdes i Kr. Himmelfart 2019 – nærmere bestemt d. 29. – 31. maj & 1. juni.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling