Få partout billetter tilbage til Jelling Musikfestival 2015

30. marts 2015

For 2 uger siden offentliggjorde Jelling Musikfestival det fulde musikprogram for festivalen, der løber af stablen i Pinsen d. 21.-24. maj - og i dag kan festivalen så melde ud, at der kun er få partout billetter tilbage.

”Lige siden vi åbnede for salget d. 1. december, har tempoet på salg af partout billetterne til årets festival været højt. Så selvom der er små to måneder til festivalen starter, skal man ikke vente for længe, hvis man vil være sikker på at købe en partout billet. Vi forventer, at de sidste sælges inden længe”, fortæller Lars ”Charlie” Mortensen.

Hvert år samles over 30.000 mennesker til Jelling Musikfestival, der er sæsonens første festival. Med store internationale navne som Roxette (S), Texas (SCO) & The Script (IRL) samt det bedste fra den danske musikscene på programmet, er det ikke kun partout billetter der er eftertragtede – der meldes også om få 2-dags billetter tilbage. Det er stadig muligt at købe dagsbilletter til alle dage, man skal dog være opmærksom på, at der er særligt godt gang i salget af lørdagsbilletter efter det samlede program blev offentliggjort for et par uger siden.

HUSK altid kun at købe festivalbilletter hos de officielle udbydere – billetter kan købes hos Billetlugen.dk, Fona Butikker, Stereo Studio i Vejle og Byens Café i Jelling.

Du kan sikre dig din billet ved at klikke her.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling