Festival Campen – hvad kan du opleve her?

13. maj 2016

Festivalen har sin helt egen camp, hvor du kvit og frit kan slå dit telt op med et gyldigt festivalarmbånd. Men hvad kan du opleve på camp området? – Læs videre og (gen)opdag de forskellige muligheder.

Der er helt stille ca. 360 dage om året – men lige præcis i 4 dage – nærmere bestemt de fire festivaldage – er her liv og glade dage på campen! Her rykker unge som gamle ind med deres telt og fester, hygger og bare nyder livet under den åbne himmel!

Men camp området på Jelling Musikfestival er mere end blot et sted, hvor du kan komme og slå dit telt op – der sker mange forskellige aktiviteter på campen. Der er bl.a. både en Camp Somersby Bar, mulighed for at spille Beach Volley, få en Burger og mange mange flere ting.

Mad, fest og Kioskvarer samlet

I forbindelse med at festivalpladsen har holdt flytte dag, er der også rykket rundt på tingene på camp området – nu er Madboden Prebens Grill, som serverer burger, pizza og pølser; Camp Kiosken og det helt nye initiativ ”Etnisk Mad” - som er et samarbejde med Asylcentret i Jelling - samlet. Som noget helt nyt i år udvides Camp Kiosken med mad fra fjerne gryder – her vil der blive serveret falafel, kebab og andre lækre sydlandske specialiteter. Alt sammen lavet af nogle af beboerne og ansatte fra Asylcentret i Jelling.
Camp Kiosken går også bacon vejen! Det betyder, at du nu vil kunne købe baconshots, bacon-cookies og andre spændende bacon ting – det bliver et hit!
Festen leveres i Camp Somersby Baren, hvor kyndige Dj’s fra Thunder-Power vil guide dig gennem rytmerne og skabe den vildeste aften- og nattefest… Hvem ved, måske dukker der også en overraskelse eller to op?

Hold mobilen kørende og øllene kolde

For fjerde år i træk er festivalen glade for, at kunne tilbyde Volts bærbare mobilopladning. Volt er en opladningsservice, der gør det muligt at oplade din mobil i lommen. Det fungerer ved, at du lejer en lille bærbar oplader, som du tilslutter din telefon, når du har brug for strøm. Når den bærbare oplader erløbet tør for strøm, bytter du den blot til en fuldt opladt i Volts bod lige ved indgangen til musikområdet. 
Volt­-opladeren virker med alle telefoner - lige fra de nye smartphones til de godt slidte Nokia'er.
Læs meget og book din Volt-oplader på ​www.getvolt.dk/jelling

Som noget nyt i år, har du mulighed for at leje dit helt eget køleskab fra Cool Box, hvor der er plads til øl/vand og mad – disse køleskabe vil være placeret flere steder på Campen. Hvis du er færdig med varme øl og blødt smør, så gå ind på www.coolboxeu.com og bestil et køleskab.

Kold eller varm kakao mens du slapper af

Festivalen har igen i år lånt en Cocio trailer, hvorfra kakaoherlighederne vil foldes ud. Kom forbi Cocio traileren på Campen og nyd en kold eller varm Cocio – med eller uden alkohol, ”shaken” – naturligvis.   Imens du nyder kakao’en, kunne du jo udfordre dine venner (eller nogen du endnu ikke kender?) til et slag Cocio-bord-fodbold?

Idrætstimen du vil elske… eller skrald dig til ½ vandmelon

Uanset om du har stikkelsbærben, atletfold, appelsinhud eller hornbriller, er du hjerteligt velkommen på Arenaen. Her finder du et væld af sjove og næsten helt harmløse fysiske udfoldelsesmuligheder, som kan hæve humøret, få kroppen godt op i omdrejninger og give energi et endnu en etape på festivalen. Fysisk udfoldelse er dog ikke de eneste aktiviteter, der findes på Arenaen. Wall of Friends er en fotokonkurrence, hvor du kan vinde billetter til næste års festival, hvis dit foto kåres som det bedste på Wall of Friends. Du kan også få en god snak i Farmors Café, hvis der har været lidt for meget gang i den, eller du kan beskytte både din og dine venners krop med solcreme, så I kan videreudvikle venskabet under den lune sol.

I Oasen, som du også finder på campen, kan du bl.a. skralde dig til ½ vandmelon ved at aflevere en fyldt sæk med dåser… men det er ikke alt du kan lave i Oasen: der er også mulighed for at vinde fede præmier og en masse andet sjovt – så kig forbi og få en på opleveren…

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling