Festivalen ansætter driftsdirektør

10. februar 2017

Festivalen ansætter tidligere souschef i Muskelsvindfondens Indsamlingsafdeling, Line Mosfelt, i en nyoprettet stilling som Driftsdirektør.

Da Queen + Adam Lambert en aften i maj 2016 satte et fornemt punktum for den 28. Jelling Musikfestival, markerede det samtidigt en milepæl i festivalens historie. Jelling Musikfestival kunne nemlig bryste sig af en ny publikumsrekord, med op mod 38.000 mennesker i løbet af de 4 dage. Men man skal som bekendt ikke hvile på laurbærrene og derfor har Jelling Musikfestival nu ansat 38-årige Line Mosfelt i en nyoprettet stilling som driftsdirektør.

Line Mosfelt er trods sin unge alder en stærk profil. Hun kommer fra en stilling som souschef i Muskelsvindfonden, hvor hun har været en nøglespiller i udviklingen og driften af nogle af landets største og mest succesfulde musik- og kulturevents som Grøn Koncert, Cirkus Summarum og Åh- Abe koncerterne.  Line har en bachelor- og masteruddannelse fra Odense Universitet med fokus på kultur og evaluering  - og så er hun opvokset i Jelling og kender Jelling Musikfestival indgående.

”Line bliver en vigtig brik i det strategiske arbejde med at udvikle festivalen og sikre, at vi også står stærkt om 10 år. Hun er ekstremt kompetent og har samtidig et kæmpestort musikhjerte. Vi glæder os alle til at få hende med på holdet”, lyder det fra festivaldirektør Lars ”Charlie” Mortensen

Line Mosfelt, der også kommer til at indgå som en del af festivalens direktion, starter som driftsdirektør d. 1 marts.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling