Festivalen hyldede de frivillige...

8. november 2016

Der var dømt glimmer, cowboyhatte og dans til langt ud på natten, da festivalens frivillige i lørdags blev hyldet med en stor hjælperfest, hvor der med amerikansk tema blev taget forskud på det amerikanske valg.

De mange frivillige er en uundværlig del af Jelling Musikfestival og i 2016 var de endnu en gang med til at gøre festivalen til en fantastisk oplevelse. For at takke for den store indsats, inviterede festivalen til fest, hvor de frivillige kunne mødes for at snakke, skåle og danse til tonerne fra Mike Tramp, Trees In Toronto, Elvis og E-Street Jam.

Festen foregik på ægte amerikansk manér med rød løber og Hollywood tema i indgangen, grillede burgere, Budweisere, drinks i røde kopper, amerikanske flag og valgplakater, der satte fokus på det forestående amerikanske præsidentvalg. Alt i alt en rigtig festlig aften, der satte de frivillige i centrum.

Med den stemning og engagement de frivillige endnu en gang satte for dagen, er der ingen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en festival i 2017.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling