Festivalen nærmer sig udsolgt på partout billetter – kun 1.000 tilbage!

31. marts 2016

Her knap to måneder før festivalstart, kan festivalen melde udsolgt på 2-dagsbilletten samtidig med, at der nu kun er 1.000 partout billetter tilbage!

Sammen med forårets spiren, begynder forventningens glæde for alvor at melde sig - og billetsalget går strygende. Så ønsker man, at komme på festival alle dage og opleve navne som Queen + Adam Lambert, Rasmus Seebach, Nik & Jay og mange mange flere, så skal man til og skynde sig – der er nemlig kun 1.000 billetter tilbage af typen partout!

Hvert år samles mere end 34.000 mennesker til fest i Jelling den sidste weekend i maj - og forberedelserne er godt i gang… der arbejdes på højtryk for at skabe den fedeste fest.

”Igen i år har vi oplevet et rigtigt godt billetsalg siden starten d. 1. december. Og som sidste år, ser det igen ud til, at vi vil kunne melde udsolgt på partout inden festivalstart” fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

På festivalpladsen oplever man i år en stor rokade af boder, barer & områder samt vi udvider festivalområdet med hele 17.000 m2 - dette betyder, at der i år er plads til flere mennesker, som kan feste igennem den sidste weekend i maj.

”Med et af verdenshistoriens største rocknavne på plakaten i form af Queen + Adam Lambert, kan vi mærke en stor interesse for festivalen og med den større festivalplads, får vi også plads til flere mennesker – vi forventer således op imod 38.000 glade festivalgæster på årets festival. Selvom vi i dag kan melde udsolgt på 2-dagsbilletten og at der kun er 1.000 partout billetter tilbage at sælge, så er der jo stadig dagsbilletter til alle dage – også til søndag, hvor Queen + Adam Lambert spiller” forsætter Lars ”Charlie” Mortensen.

En publikumsundersøgelse fra sidste år viste, at 84 % af festivalgæsterne deltog i festivalen for at få nye oplevelser sammen med venner og familie. Ni ud af ti havde følt sig som en del af et fællesskab og hele 94 % syntes, at det er fedest at opleve musik LIVE! Dette vidner om de store oplevelser og fællesskaber, som festivalen er fundament for – Jelling Musikfestival er ganske enkelt Danmarks dejligste parallelsamfund!

HUSK altid kun at købe festivalbilletter hos de officielle udbydere – billetter kan købes hos Billetlugen.dk, Bygningen i Vejle og Byens Café i Jelling.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling