Festivalens frivillige hjælpere fyldte Gormshallen

3. november 2014

Jelling Musikfestivals hjælperforening afviklede lørdag aften endnu en vellykket fest for omkring 800 af festivalens frivillige hjælpere

Lørdag aften den 1. november dannede Gormshallen ramme om den traditionsrige hjælperfest, hvor 800 af festivalens omkring 4500 frivillige hjælpere var trukket i festtøjet og hyggede sig sammen for at fejre en særdeles velafviklet festival anno 2014.

Gormshallen var i aftenens anledning omdannet til en indendørs festivalplads med boder og barer, der blev flittigt besøgt i aftenens løb.

På scenen trak Festmaskinen folk på dansegulvet, og undervejs havde de særdeles populære gæstesolister i skikkelse af Poul Krebs og Rasmus Walter.

Deltagernes sikkerhed og tryghed blev heller ikke overladt til tilfældige, idet hjemmeværnet – personificeret ved Søs Egelind – patruljerede ivrigt blandt publikum.

Søs Egelinds hjemmeværnsfigur var flere gange på vej til at trække både håndjern og gummiknippel, men forbarmede sig dog hurtigt, når blot hun blev lovet en omgang i baren.

Festen var arrangeret af Jelling Musikfestivals hjælperforening, der kunne notere sig endnu et velafviklet arrangement, og endnu en gang gik folk opløftede fra festen og snakkede om, at nu er der også blot 200 dage til vi skal holde festival i Jelling.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling