Festivalnyheder roterende og dampende hede…

22. maj 2016

Hot Dogs, Den gode kop Kaffe, Roterende Gris og Etnisk Mad – få overblikket over årets nyheder på festivalpladsen.

Kaffe på den fede måde…

Årets brandvarme nyhed på pladsen hedder Peter – nærmere bestemt Peter Larsen og han kan noget med Kaffe… Vi snakker selvfølgelig om festivalens nyeste samarbejdspartner i form af Peter Larsen Kaffe.

Peter Larsen Kaffe er en virksomhed med en lang tradition bag sig - 110 år har de været på kaffemarkedet, med en mission om kvalitetskaffe. For 4 år siden – i 2012 – begav to mand sig afsted med en kaffevogn med en teori om, at der var et uudnyttet potentiale på festivalmarkedet. Dette koncept viste sig at være rigtigt, da firmaet i 2016 sender hele 500 unge afsted for at sælge kaffe på festivaler rundt om i Danmark.

Kaffe er ikke bare kaffe længere – og det vil også vise sig på årets festival i Jelling, når Peter Larsen Kaffe for første gang rykker ud med deres kvalitets kaffe til festivalen. I sortimentet vil der både være kold brygget Kaffe, Iskaffe, Sort Kaffe, Espresso, Caffe Latte og meget meget mere…

En ting er sikkert – der bliver tale om den rigtig gode kop kaffe, som publikum på festivalen kan se frem til at smage.

Lækre hotdogs – nu som Gourmet

Hvad har du virkelig manglet på festivalpladsen af mad? Gourmet Hotdog! Det har vi lyttet til og derfor kan du opleve en lille hyggelig vogn lige ved overgangen mellem pladsen hvor teltscenen er og store scene er.

Her er det muligt at få forskellige slags Hotdogs – i en Gourmet udgave altså… og udsigten til at blive mæt skulle gerne være i hus! Hvad siger du f.eks. til en mexicansk inspireret udgave, hvor pølsen er en chili-cheddar frankfurter, der er spicy salsa i bunden og hotdoggen er toppet med cheddar cheese sauce, tortilla chips og jalapeños? Mums ikke? – så kig forbi, de koster kun 45 kr.!

Gris på spyd der roterer – hvem kan ikke li’ det?

Den Roterende Gris – det siger næsten sig selv, men der er selvfølgelig tale om den gode gamle spise Helstegt Pattegris! En helt roterende gris – her kan man da aldrig gå helt galt i byen, hva’?

Restauranten byder både på pladser, hvor du kan sidde ned og mad til at tage med ud og nyde på pladsen. Her tilbydes der selvfølgelig den lækreste helstegte gris med fantastisk tilbehør, både på tallerken, i bolle og som snack.

Den roterende gris er placeret lige overfor Bodega baren – kom ned og smag hvordan et svin virkelig skal smage!

Etnisk mad – folkekøkken med plads til alle

Årets folkelige og smagsfulde nyhed er Etnisk mad – eller Folkekøkkenet, som de også kaldes. Etnisk Mad er et helt nyt samarbejde, mellem festivalen og det lokale Asylcenter i Jelling. Samarbejdet er bl.a. bragt til live ud fra devisen, at mad bringer folk sammen og mad kan alle li’!

Etnisk mad er et fantastisk samarbejde mellem ansatte på Asylcentret og asylansøgerne om alt fra at bygge boden op, pynte og ikke mindst lave og sælge maden. Her kan publikum få stillet sulten i en lækker pita shawarma eller - falafel, selvfølgelig lavet helt efter de gode gamle traditioner.

Fysisk kan Folkekøkkenet findes på camp området, hvor det ligger i samme telt, som Camp Kiosken.

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling