Festivalpladsen holder flyttedag i 2016

20. maj 2016

Hvad gør man når en festivalplads er blevet for lille? Eller når man vil så meget mere end der er mulighed for? Ja så holder man flyttedag… Det er netop hvad der sker i år for festivalpladsen i Jelling! Læs mere om flytningen her.

Når portene åbnes for den 28. udgave af Jelling Musikfestival om en lille uges tid, vil festivalpladsen være noget anderledes end tidligere. Ikoniske barer og scener vil være flyttet rundt. F.eks. bliver ”Kuhstall” (festivalens afterski-koncept-bar) og ”Spritten” flyttet, således de fremadrettet ligger på samme område som Teltscenen, som ovenikøbet også flyttes… Se et kort over den nye plads her.

Det at skulle udvide og flytte rundt på en festivalplads på denne måde er resultatet af flere måneders arbejde og der er rigtigt mange følge effekter af flytningen, som der skal tages hensyn til. Men vi glæder os til at præsentere den nyindrettede plads for publikum og håber de vil få en endnu bedre oplevelse på festivalen” fortæller festivalens praktiske koordinator, Lars Dam.

De mest synlige forandringer på pladsen vil være, at Hovedindgangen rykkes mod vest helt ud til Møgelgård og kræmmerområdet følger med derud. Hvor disse to elementer tidligere har ligget, kommer Teltscenen til at ligge, altså helt ud mod Mølvangvej - den kommer så til at spille i samme nordlige retning som festivalens store scene.

Mixertårnet rykkes 25-30 meter længere væk fra scenen og en del af de boder, der ligger i ly af mixertårnet flyttes. Samlet bliver der langt bedre plads til publikum foran scenen. Eller - om man vil - plads til mange flere.
”Når vi har et navn som Queen + Adam Lambert, ved vi godt, at vi bliver nødt til at tænke os om. Ændringerne giver plads til 5000 flere og vi får nogle gode salgsflader”, siger festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

Flyttedagen betyder også, at festivalpladsen vokser – i 2015 bestod hele festivalområdet inkl. camp og parkering af 25,7 hektar jord – dette udvides med 1,7 hektar til 27,4 hektar jord i alt – det er altså hele 274.000 m2 jord!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling