Fire artister fra toppen af dansk pop klar til Jelling

19. januar 2016

Festivalen kan afsløre hele fire danske artister, som ligger i toppen af den danske pop (og rock) scene, som er klar til årets festival i Jelling. Publikum får således mulighed for at opleve et stærkt felt fra den danske musikscene.

Festivalen fortsætter med at tilføje nye navne til musikprogrammet – og dagens offentliggørelser tilføjer nogle stærke danske kunstnere, som på én gang både er erfarne etablerede musikere og nye stærke spillere. Festivalen har allerede afsløret navne som Queen + Adam Lambert, Kim Larsen & Kjukken, Blaue Blume, The Minds of 99 og Phlake og nu tilføjes så yderligere fire navne fra toppen af dansk pop/rock i form af Stine Bramsen, Lars Lilholt Band, Shaka Loveless og Dúné!

Den lille sangerinde med den store stemme – Stine Bramsen har for alvor slået sit navn fast siden hun udgav sin første single uden sine tro følgesvende fra Alphabeat. Sangen Prototypical gik i ’14 direkte ind som #1 på Airplay Charten, endte på en flot tiendeplads på Top 100 Årslisten og blev den femte mest spillede danske sang på dansk radio det år. Stine har tidligere spillet på Jelling Musikfestival sammen med Alphabeat, men det er første gang som solo artist og publikum har virkeligt noget at se frem til. Hun har markeret sig som et stærkt live navn med flere 5-stjerne anmeldelser for koncerterne. Stine er således et navn, der ikke er til at komme udenom på den danske musikscene!

Lars Lilholt Band spiller i 2016 for 23. gang på Jelling Musikfestival! De er blevet, hvad kan kaldes festivalens husorkester. Siden Lilholts deltagelse i tv programmet Toppen af Poppen, er hans popularitet steget eksplosivt igen og bandets nye plade ”Amulet” røg direkte ind på salgshitlistens 1. plads. Med al den medvind i ryggen, bliver der naturligvis fuld fart på Lars Lilholt Band, når de lyse nætters orkester kan opleves endnu engang på festivalens store scene. ”Den hvide Dværg”, ”Kald det Kærlighed” og ”Café Måneskin” kommer selvfølgelig til at indgå i koncerten, blandet med nogle af de nye sange fra Amulet… og hvem ved - måske vil også et enkelt nummer fra Toppen af Poppen være at finde i sætlisterne.

For nylig udgav den eksplosive sanger Shaka Loveless karrierens tredje album ”Til Vi Ligger” – et album, som er spækket med flere spændende samarbejder, bl.a. i form af store og spændende artister, som Medina, Simon Kvamm og Rasmus Walter. Shaka er netop nu en af de meste succesfulde artister på den danske musikscene - og siden sin solodebut i ’12, er han blevet streamet mere end 35 millioner gange. Hans to tidligere albums har givet adskillige priser, bl.a. en Danish Music Award i 2013 for årets danske mandlige kunstner - og samtidig har de to albums givet Danmark nogle af de sidste års største hits i form af ”Tomgang”, ”Ikke Mere Tid”, ”Den Gang Du Græd” og ”2 Mod Verden”.

Dúné, som består af de 3 jyske barndomsvenner, Mattias Kolstrup, Ole Bjørn og Piotrek Wasilewski, er berygtede for deres eksplosive og gennemførte liveoptrædener, som gang på gang har resulteret i udsolgte koncerter. Bandet har været på en 14 år lang rejse fyldt med op- og nedture, og efter flere år i udlandet er Dúné nu vendt hjem til Danmark for at starte en ny kreativ proces. Drengene har brugt det sidste år i studiet og søgt at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en legesyg tilgang til sangskrivning, produktion og arrangement. Dette er resulteret i en ny rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende og let rock med stærke hooks og melodi.

Jelling Musikfestival er klar med det endelige program og spilletider i midten af marts. Prisen på partout billetter stiger 1. februar, så der er 175 kr. at spare ved at købe billet inden denne dato!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling