Fire stærke navne fra den danske scene meldes klar til Jelling

15. januar 2015

Jelling Musikfestival kan i dag afsløre hele fire bookinger til årets festival, som viser mangfoldighed og ikke mindst kærligheden til de danske toner. Publikum på årets festival får mulighed for at opleve et stærkt felt fra den danske scene.

Festivalens publikum får i år mulighed for at opleve en stærk kombination af nye og etablerede artister indenfor alle genrer. Festivalen har allerede offentliggjort udenlandske navne, som svenske Roxette, irske The Script og nu tilføjes så hele fire stærke navne fra den danske scene i form af Kim Larsen & Kjukken, Magtens Korridorer, Poul Krebs og Johnny Madsen, som alle meldes i topform til at spille på Jelling Musikfestival 2015.

Efter mere end et års turnépause, er et af Danmarks mest populære orkestre, Kim Larsen & Kjukken, igen klar til at indtage koncertscenen i hele Skandinavien - og i den forbindelse lægger de selvfølgelig også vejen forbi Jelling i 2015.

Kim Larsen & Kjukken er nærmest fast inventar på festivalen og er altid garant for at skabe en fest på tværs af generationer, hvilket der også vil være garanti for på dette års udgave af Jelling Musikfestival. Her vil den garvede musiker give en musikalsk rundtur i sit store sang-katalog fra den mere end 40 år lange karriere, der tæller ørehængere som ’Køb bananer’, ’Jutlandia’ og ’Kvinde min’.

Det Københavnske rockband Magtens Korridorer, med den folkekære gavflab Johan Olsen i spidsen, fik deres endelige gennembrud, da de i 2005 vandt P3’s Karriere Kanonen med sangen ’Lorteparforhold’. Sangen blev udgivet på albummet ’Friværdi’, der også indeholdte kæmpehits som ’Nordhavn Station’ og ’Picnic (på Kastellet)´.

Siden dengang har bandet udgivet fem albums, senest i 2014, hvor albummet ’Før Alting Bliver Nat’ så dagens lys og derudover spillet massevis af koncerter, heriblandt flere fantastiske koncerter på Jelling Musikfestival.

Magtens Korridorer er i den grad en magtfaktor i dansksproget rock og bliver af flere nævnt som Gasolin’s arvtagere - og blandt andet derfor glæder vi os til at opleve dem på Jelling Musikfestival i Pinsen.

Selvom Poul Krebs har en lang og omfattende karriere bag sig, blev 2014 alligevel et af de helt store år for troubadouren. Med udgivelsen af det anmelderroste album ’Asfalt’, der gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark - og med hans succesfulde medvirken i TV2 programmet ’Toppen af Poppen’, var 2014 året, hvor den århusianske hitmager - om muligt - blev endnu mere folkekær. Året sluttede selvfølgelig også af med succes, da Greatest Hits albummet ’Sådan nogen som os – og alle de andre’, gik direkte ind som #2 på salgslisten og gav Krebs endnu en guldplade til samlingen.

Så sent som i november 2014 spillede han en forrygende koncert til den årlige fest for Jelling Musikfestivals hjælpere, hvor han takkede for den altid fantastiske stemning på festivalpladsen. Denne fantastiske stemning genopstår i Pinsen, når Poul Krebs spiller nogle af karrierens største sange på den 27. udgave af Jelling Musikfestival.

Vestjyden Johnny Madsen - med den karakteristiske stemme og det utæmmede ydre - har rundet sit 30 års jubilæum som tunerende musiker - og er stadig en ener på den hjemlige musikscene.

Med mindre end 500 solgte eksemplarer af debutalbummet fra 1982 ’De Tørre Er De Best… Men Våde Er De Flest’, lå det ikke ligefrem i kortene, at det her altså var en slags grundsten i en særdeles langvarig karriere indenfor rytmisk musik. Men albummet rummede perler som ”Æ Kør O Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te´ En Bal” - sange, der senere skulle vise sig at være ret uopslidelige og et par glimrende undskyldninger for at gøre musikken til en levevej. Johnny Madsen Band er netop nu i studiet for at indspille en samling helt ny skrevne sange med Chief 1 som producer.

Albummet forventes udsendt i marts/april 2015 og derfor ventes en god blanding af gamle hits og nye genistreger, når Danmarks bedste traditionelle rock’n’roll band gæster Jelling Musikfestival 2015.

Prisen på partout billetter stiger 1. februar, så der er 150 kr. at spare ved at købe billet inden denne dato!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling