Fuld festivalplads torsdag

19. december 2017

For første gang nogensinde åbnes festivalens Store Scene allerede den første dag. To generationer af Helmig sikrer de gode melodiske toner og hit-festen.

I 2018 er det 30. gang der holdes festival i den gamle kongeby Jelling og festivalen markerer jubilæet med for første gang nogensinde at åbne pladsen ved den store scene for publikum allerede torsdag kl. 16.30, således hele festivalpladsen åbner på samme tid.

Thomas Helmig og sønnen – den fremadstormende og populære sanger og sangskriver Hugo Helmig – sikrer, at der er musikalske oplevelser for alle aldersgrupper. Thomas Helmig spiller således på Store Scene på festivalens første dag, mens Hugo spiller på Teltscenen kort efter Thomas er gået af scenen.

”I forbindelse med vore 30 års jubilæum vil vi gerne lave en markant åbning af festivalen og har derfor besluttet at starte hele festivalpladsen op torsdag. Med Thomas Helmig til at åbne den store scene er vi helt sikre på, at der både bliver rig mulighed for at synge med og danse løs til Thomas’ uforglemmelige hits. At vi så oveni har sikret oplevelsen af den nye generation af Helmig – nemlig Hugo – er lige prikken over i’et. Så bliver der fest!” forklarer festivalleder og booker Lars ”Charlie” Mortensen.

Thomas Helmig

I 2017 tog Helmig fusen på det fleste med et brag af en koncert da han spillede i hjembyen Århus. 6 stjerner over hele linjen – anmelderne var begejstrede og publikum blæst bagover af den velspillende og folkekære hitmager.

Det er 4 år siden Thomas Helmig sidst stod på scenen i Jelling og skabte fællessang ud over normalen! Der er lagt op til en hitparade og en euforisk folkefest på Jelling når Thomas Helmig endelig vender tilbage med alle de hits, som en hel generation af danskere er vokset op med.

Helmig har solgt omkring 1,5 millioner albums, og er den danske kunstner, der har modtaget flest priser ved Danish Music Awards gennem tiderne. Thomas Helmig har ud over sin solokarriere også skrevet og produceret sange for andre kendte kunstnere.

Hugo Helmig

Den unge fremadstormende og allerede folkekære musiker Hugo, har på rekordtid skabt sit eget navn på den danske musikhimmel. Førstesinglen ”Please Don’t Lie” ligger i top af den danske airplay chart og sangen er streamet mere end 9 mio. gange!

Det kun 19-årige stortalent har netop lanceret sin anden single – ”Eyes Wide Shut”, som allerede spilles flittigt på de danske radiostationer. På trods af det begrænsede udgivne repertoire har Hugo allerede spillet sine første udsolgte debutkoncerter, som bliver fulgt op af en omfattende turné rundt i landet. 

Hugo Helmig har gjort kométkarriere og koncerten på Jelling Musikfestival bliver hans vel nok første festivalkoncert nogensinde. Der er lagt i støbeskeen til endnu en legende fra Helmig klanen!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling