Golf med et formål - Jelling Open 2016

19. april 2016

En sjov dag med et seriøst efterspil... Jelling Musikfestival inviterer hvert år til en dejlig dag i hyggeligt selskab på golfbanen i Jelling. Hvert år den første lørdag i maj, og hver gang med den underliggende motivation også at samle penge ind til humanitært velgørende arbejde, der oftest er målrettet børn, unge og familier.

Der er netop åbnet for tilmeldingen til årets udgave af golfturneringen, hvor de indsamlede penge bliver givet til Læger uden Grænser og til Jelling Golfklub.

”Vi startede traditionen i 2008, hvor festivalen fyldte 20. Det var et kombineret ønske om at støtte Jelling Golfklub, der som festivalen bygger på medlemmernes frivillige indsats, og så ville vi gerne lave lidt hygge og sjov for en række af vores mellemledere og samarbejdspartnere, der normalt har meget travlt under festivalen”, fortæller Lars ”Charlie” Mortensen, direktør for Jelling Musikfestival.

Et lille tremands udvalg satte sig sammen for at brainstorme over arrangementet, og der fødtes ideen om en sjov holdkonkurrence, hvor hvert hold har en sponsor, der skal betale efter holdets placering i konkurrencen. Det vindende hold spiller gratis, mens sponsorerne for de øvrige hold må donere penge, som gives videre til et velgørende formål. Deltagerne på det vindende hold får en flot vandrepokal og ikke mindst håne-retten, der kan bruges under festivalen.

”Vi ønsker i år at støtte Læger uden Grænser, der som uafhængig organisation arbejder for at hjælpe nødstedte mennesker i verdens brændpunkter. Som udgangspunkt bygger organisationen på frivilligt arbejde, og i disse år kan deres betydning ikke overdrives. Der er stort behov blandt mennesker, der er ramt af krig, fattigdom og naturkatastrofer”, siger Charlie.

Ud over Jelling Musikfestivals bagland er turneringen åben for alle interesserede golfspillere. I alt er der plads til 108 deltagere. Deltagerne betaler 300 kr, hvor de 225 kr gives til Læger uden Grænser, og 75 kr går til Jelling Golfklub. Jelling Musikfestival betaler selvfølgeligt også et beløb til golfklubben for lån af banen.

Traditionen tro er der fuldt hus, og golfklubben i Jelling er den første lørdag i maj ramme om en hyggelig dag med golf, levende musik, mad, festivalquiz og sjove præmier – og ikke mindst den eftertragtede vandrepokal med tilhørende håne-ret

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling