Grinagtige oplevelser på festivalen 2019

1. marts 2019

Oplev både live podcast og stand-up på dette års Jelling Musikfestival, når bl.a. nogle af landets mest folkekære stand-up’ere gæster festivalen.

Udover et alsidigt musikprogram gentager vi i år succesen med at præsentere Anders & Anders Podcast live på festivalen. Udover podcast’en, vil det i år også være muligt at opleve stand-up på festivalen - der er nemlig blevet samlet et fantastisk line-up med Torben Chris i spidsen.  

Anders & Anders Podcast
Den populære duo Anders Breinholt og Anders Lund Madsen optager igen i år et afsnit af deres populære podcast på Jelling Musikfestival. De mødes til en til en snak om livet, samfundet, nyheder og anekdoter i alverdens skæve retninger.

I 2018 blev podcasten optaget foran et propfyldt telt i Søpavillonen, med Mads Langer som gæst. Det hele startede godt, alt var klar til optagelse - og så gik strømmen. Men hverken strømsvigt eller Mads Langers tøjkrise kunne afholde de tre på scenen fra at gennemføre podcasten, med blandt andet Anders & Anders egen udgave af det populære P4 radioprogram ”Mads & Monopolet”. Underholdningen er bestemt sikret, når Anders & Anders igen gæster Jelling Musikfestival.

Se sidste års vodcast lige her

Stand-up – Torben Chris & Venner
Komikeren Torben Chris har samlet et hold af nogle af landets sjoveste komikere - og har lokket dem med en tur forbi Jelling Musikfestival 2019. Gæld jer til at opleve Christian Fuhlendorff, Karsten Green, Dan Andersen, Steen Molzen og selvfølgelig Torben Chris.

Torben Chris
Førsteklasses jysk speedsnakker, der gerne går langt over stregen, men altid på en underholdende og charmerende måde. Torben Chris’ komik er altid i højest gear, hvad enten det handler om forskellen mellem mænd og kvinder eller dansk politik. Han besidder en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Torben Chris har blandt meget andet været rundt i hele landet med sit anmelderroste one-man show ”Jydelogik” i 2015.  

Christian Fuhlendorff
Det er med rablende tempo og vilde tankeeksperimenter, når Christian Fuhlendorff går på scenen. Hans krøllede og meget ærlige tilgang til tilværelsen har siden hans gennembrud gjort ham til en af Danmarks mest populære komikere. Christian Fuhlendorff har senest rejst landet rundt med showet ”Over i historien”, som blev lavet i to dele.

Karsten Green
Med en fantastisk charme og en timing, der går lige i lattermusklerne, har Karsten Green siden sin debut i 2004 indtaget diverse stand-up scener. Med en håndfuld mystiske men velplacerede drejninger og knivskarpe observationer, efterlader Karsten Green altid publikum overrasket og underholdt.

Dan Andersen
Danmarks komikalske trubadur Dan Andersen, der igennem de sidste mere end 20 år har udviklet sin helt egen særlige, bevidst naive og meget charmende stil: stand-up blandet med guitar og sang. Dan Andersen er lige nu aktuel med one-man showet ”Dan Andersen På Vippen” som han turnerer rundt i landet med indtil april 2019.

Steen Molzen
Den forfriskende sjove Steen Molzen leverer vidunderlig stand-up om det at takle omverdenen med brugen af upædagogisk pædagogik - et forfriskende modspil til tidens politiske korrekthed. Steen Molzen er egentlig uddannet pædagog, men den indre gadedreng har også et ord at skulle have sagt om hvordan man takler livet.

Jelling Musikfestival 2019 afholdes i Kr. Himmelfart, d. 29, 30, 31. maj & d. 1. juni 2019.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling