Guldregn over Jelling Musikfestival

3. februar 2017

Han har badet hele landet i guld og champagne, han har flere udsolgte koncerter i vente - og sidste weekend i maj smører Gulddreng Jelling ind i guld og hitsingler, når han lægger vejen forbi festivalen.

I de seneste uger er der blevet føjet flere nye og gamle kendinge til plakaten, og nu melder endnu en populær dansk kunstner sig på banen. Denne gang er der tale om kunstneren Gulddreng, som har udgivet sin første single for mindre end et år siden - og på rekordtid har gjort sig bemærket på den danske musikscene.

Når Gulddreng står på scenen i Jelling 2017, er det med et jubilæum af de fede i bagagen – d. 20. maj – 4 dage før festivalstarten i Jelling – er det præcis 1 år siden han udgav sin første single ”Model”.

Efter sidste års Jelling Musikfestival (og den udgivne single) blev hele Danmark ramt af guldfeberen. På rekordtid lagde Gulddreng landet ned med sine to kæmpe hits “Model" og “Se Mig Nu”. Singlerne har regeret hitlisterne hele sommeren og efteråret 2016.

Musikken er efter Gulddreng egen beskrivelse en blanding af humor, pop-hit i international klasse og AutoTune, hvilket - ifølge popikonet selv - er lige det folk vil have. Der er heller ingen tvivl om, at Gulddreng har ramt den danske ungdom - og fra diskoteker, privatfester og koncerter høres stadig linjerne Se mig lige nu, se mig lige nu, I prøver at følge med, men jeg er så svær at gennemskue”. Linjerne i teksten understreger, at Gulddreng har ønsket at bevare en vis mystik omkring sig selv og værne om det, der gemmer sig bag solbrillerne, guldringene og den dyre champagne.

Det er netop de dyre vaner og guldet, der kendetegner Gulddreng - og publikum elsker ham for det. Så meget, at han trods sin korte tid i scenelyset for nylig vandt årets publikumspris til Danish Music Awards. Nu er han klar til at indtage landet med et episk Guldshow - og de kommende koncerter på Store Vega i København, Train i Aarhus og Posten i Odense er allerede udsolgt. Heldigvis rammer guldfeberen også Jelling den sidste weekend i maj og selv om det ikke er D’Angleterre, er der lagt op til et show med guld og hitsingler.

Gulddreng føjes til rækken af navne der kan opleves på Jelling Musikfestival 2017. Listen af offentliggjorte navne, som optræder på festivalen tæller nu: L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Phlake, Alex Vargas, Karl William, Chinah, Jacob Dinesen, SUSPEKT, D-A-D og Gulddreng.

Billetter til Jelling Musikfestival kan købes på billetlugen.dk, i Byens Café Jelling samt Bygningen Vejle.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling