Halvdelen af årets kunstnere er her for første gang

10. maj 2015

Du har før oplevet Lars Lilholt Band, Medina, Kim Larsen & Kjukken, De Eneste To & Suspekt på Jelling Musikfestival – men vidste du, at halvdelen af kunstnerne på dette års festival er her for første gang?

Jelling Musikfestival giver dig rig mulighed for at gå på opdagelse i musikkens verden og få gode koncertoplevelser med både veletablerede bands og upcoming musikere med store fremtidsmuligheder. 

For blot at nævne nogle af de kunstnere, der ikke tidligere har optrådt i Jelling, kan nævnes en perlerække af dygtige mandlige musikere, der alle er spået en stor fremtid i den danske musikbranche. Fremhæves kan blandt andet Karl William - der har slået benene væk under musikbranchen med hans soulede, moderne og drømmende R&B, Patrick Dorgan - hvis single ’Marilyn’ kører i A-rotation på de danske radiokanaler, The Minds of 99 - der i år får æren af at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, Julias Moon - der leverer energifyld elektro-pop, den lokale sanger/sangskriver Jonas Breum & The White Album - der vil underholde publikum med hjertevarme folk-toner.

Gå på opdagelse i alt den spændende musik som festivalen byder på og se årets program med spilletider her.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling