Hvordan er det nu lige? Få styr på praktikken inden JMF23

9. maj 2023

Enhver festival kræver forberedelse, men rigtig mange behov kan du faktisk klare på festivalpladsen. Få styr på praktikken her!

Det dufter så småt af grillkul, træerne er sprunget ud, og fuglene synger den nye sang med Andreas Odbjerg. Du ved godt, hvad det betyder. Det er snart sommer og sol. Og det er snart Jelling Musikfestival.

Men hvad gør du, hvis din mobil løber tør for strøm? Hvis du i glædesrusen taber sin pung? Hvis campingstolen knækker et ben? Og hvis vablen på din fod gør nas?

Bare rolig: Jelling Musikfestival har kontakterne i orden. Få styr på praktikken her!

Volt sætter strøm til din smartphone og SoundBoks

Mobilopladningsservicen Volt sørger for, at du ikke længere behøver at frygte, at din telefon er flad, så du hverken kan få fat på vennerne eller forevige de gyldne øjeblikke.

Med Volt-servicen lejer du en powerbank, som du dagligt under festivalen kan bytte til en ny, fuldt opladt. Du kan allerede nu pre-booke din opladningsservice til både Volts powerbanks og dit SoundBoks-batteri – og spare penge.

Du finder Volt ved Camp Festlig – se kort (pdf)

 

ReUnite - genbrug uden gaffatape

For første gang kan du i år møde virksomheden ReUnite på festivalpladsen. Hos ReUnite kan du både købe eller leje campingstole og telte, hvis du ikke lige har grejet gemt i bryggerset, eller hvis noget går i stykker hen ad vejen. 

Du får tilmed rabat, hvis du f.eks. afleverer din ødelagte campingstol - så kan ReUnite reparere den ødelagte stol eller genbruge den som skraldestativer. Sådan sørger ReUnite for, at så lidt som muligt ryger til forbrænding efter festivalen.

Allerede nu kan du imidlertid forsyne dig i ReUnites JMF-webshop, hvor du kan bestille kvalitetssikret genbrugsgrej – stole, telte, skraldestativer og bæltetasker af teltdug (se billede) – direkte til ReUnites shop på festivalpladsen.

Du finder ReUnites grejshop på Camp Festlig - se kort (pdf).

 

Give Apotek giver dig plaster på såret

Har du halsbrand, hovedpine og heftige vabler, eller mangler du håndkøbsmedicin, så står Give Apotek til rådighed med piller, plaster eller lidt aen på kinden. Apoteket har de mest gængse fornødenheder på hylderne, der hjælper dig gennem festivalen uden ubehag og gener.

Kommer du mere alvorligt til skade, skal du opsøge festivalens samaritterkorps.

Give Apotek holder til på Markedspladsen lige ved Hovedindgangen – se kort (pdf).

 

Opbevaring af medicin

Røde Kors-samaritterne Vejle vil som altid være til stede på festivalen. De vil som altid gøre alt, hvad de kan, for at sikre en fantastisk festival og en sikker og sund oplevelse for alle.

Husk, hvis du har brug for at opbevare daglig medicin på køl, så kan Samaritterne hjælpe dig med det. Du skal blot henvende dig til samarittervagten, og vi vil sørge for, at medicinen opbevares på en sikker måde under hele festivalen.

Find samaritterne lige ved Hovedindgangen – se kort (pdf).

 

Bar’ på beløbet

Jelling Musikfestival er igen i år kontantløs. Dvs. at boder og barer ikke længere tager imod kontanter – men til gengæld tager alle salgssteder imod kreditkort.

Har du slagtet sparegrisen derhjemme, kan kontanter ombyttes til et kontantkort, så du alligevel kan bruge pengene på et måltid i boderne eller en forfriskning i baren. Kontantbeløbet kan også overføres til en lille chip, der sidder i dit armbånd. Så har du penge ved hånden, selvom du skulle tabe din pung i en cha-cha-cha på koncertpladsen.

Du kan overføre kontantbeløb til kortet eller købe det på forhånd til f.eks. dine børn, der skal på festival. Under 18-årige kan naturligvis kun bruge kortet til mad og ikke-alkoholiske drikke. 

Du sætter penge ind på kortet i vores kontantkortboder ved Informationen og Indgangen ved Teltscenen. Ved Indgangen kan du indløse kontantkort købt på forhånd.

 

Du kan få nem adgang til alle de oplysninger, der kan være nemme at glemme i festlighederne, hvis du downloader vores app til Android eller iPhone

Vi glæder os til igen at fejre fællesskabet sammen med dig!

 

JMF24 STARTER OM

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling