Irske Hudson Taylor til Jelling

6. februar 2018

Festivalen tilføjer den irske duo Hudson Taylor til årets festival, der finder sted sidste weekend i maj.

Duoen Hudson Taylor består af brødrene Harry og Alfie, som tilfældigt blev opdaget af en gruppe turister, der så dem jamme på en strand og foreslog dem at lægge deres materiale på Youtube. Duoen fik hurtigt et stort følge i Irland og begyndte af skrive deres egne sange.

I januar 2015 udgav Hudson Taylor deres debutalbum “Singing for Strangers” – titlen er inspireret af deres fortid som gademusikanter og albummet gik ind på en tredjeplads på den irske salgsliste og opnåede også en plads i top 25 på den engelske salgsliste. Brødrene er klar med en nyt album i marts 2018, der efter sigende er inspireret af americana og countryrock.

Hudson Taylor er et rost liveband, der lader deres koncerter udspille sig omkring en gammeldags mikrofon, hvor de sammen med deres tre øvrige bandmedlemmer giver den frit løb med flotte vokalharmonier - og eftersom Hudson Taylor snart udgiver sit andet album, giver det selvfølgelig også et større udvalg af sange at trække på.
Det er med sange som ”Run With Me”, “Just A Thought”, “Wildfires”, “Night Before The Morning After” og “Care” at de spiller op til fest på Jelling Musikfestival.

På torsdag d. 8. februar kl. 10.00 løfter festivalen sløret for stor del af årets musikalske line-up, som tilføjes de allerede offentliggjorte navne.

Den 30. udgave af Jelling Musikfestival afholdes i dagene 24. – 27. maj 2018. Ud over dagens tilføjelse af irske Hudson Taylor pryder internationale navne, som Nickelback (CAN) og James Blunt (UK) plakaten. Af den danske portefølje har festivalen offentliggjort Thomas Helmig, C.V. Jørgensen og Hugo Helmig.

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling