James Blunt til Jelling Musikfestival

25. januar 2018

Den populære britiske sanger og twitterkonge, James Blunt, gæster Jelling Musikfestival torsdag d. 24. maj 2018.

Jelling Musikfestival afslørede for nylig hovednavnet til årets festival, i form af det storhittende canadiske rockband, Nickelback. I dag følger festivalen, der i år afholdes for 30. gang, trop med endnu et internationalt navn, nemlig den britiske sanger og sangskriver, James Blunt.

James Blunt fik sit store gennembrud med sangen "You’re Beautiful" fra debutalbummet Back To Bedlam, der udkom i 2005.  Sangen, som James Blunt skrev - efter et tilfældigt møde med en eks-kæreste og hendes nye flamme i Londons undergrund - blev et stort internationalt verdenshit, der toppede hitlister i både USA og England. Den er stadig den dag i dag i hyppig rotation på radiostationer i hele verden.  ”You’re Beautiful” blev fulgt op med endnu et kæmpehit, "Goodbye My Lover", der sammen med det succesfulde debutalbum placerede James Blunt i liga med sangere som Ed Sheeran og Gawin Degraw.  

Siden har Blunt ikke set sig tilbage, han har udgivet 5 albums, været på adskillige omfattende verdensturneer og haft store hits med bl.a. sange som ”1973”, ”WiseMen” og ”Stay The Night”. Hans nyeste udgivelse er albummet The Afterlove, der udkom i 2017. Albummet er blandt andet produceret i samarbejde med Ed Sheeran.  
James Blunt har gennem tiden solgt mere end 20 millioner albums og 15 millioner singler på verdensplan – på Youtube har han opnået mere end 625 millioner views og tilmed også mere end 680 millioner streams verden over.
Ved siden af alt dette, er James Blunt også blevet udnævnt som kongen af Twitter for sin selvironiske, morsomme og til tider bramfri måde at svare fans eller kritikere igen på deres kommentarer.

Jelling Musikfestival finder sted d. 24. – 27. maj 2018 og har udover canadiske Nickelback og James Blunt offentliggjort Thomas Helmig, C.V. Jørgensen og Hugo Helmig.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling