Kendt rapper og producer meldes klar til Jelling 2015

19. januar 2015

I løbet af denne uge vil festivalen offentliggøre hele fem fremadstormende danske navne til 2015-programmet. Ugens første afsløring er den kendte rapper og producer TopGunn!

Den kun 23-årige rapper og producer TopGunn tog hele den danske dancehall scene med storm, da han i 2013 bragede igennem til den danske befolkning med kæmpehittet ’Tilbud’.

Siden dengang har den flabede Nørrebroknægt været allestedsnærværende - og i sommeren 2014 sang alle med på ’Kongens Have’, som var det mest streamede sommerhit - og derudover indbragte TopGunn en nominering til Årets Danske Hit ved GAFFA-Prisen 2014. I skrivende stund er ’Kongens Have’ afspillet mere end 2 mio. gange på Youtube!

I december 2014 udgav TopGunn singlen ’6 Liter’, der er en vaskeægte klubhymne om damerne på gulvet og popping af flasker – og dermed er alt som det plejer at være hos den musikalske altmuligmand i Cheff Records. På TopGunns Facebook-side afslørede han samtidig, at han gik i studiet for at lave en ny plade, så der kan forventes et nyt album fra hitmageren i 2015. Netop nu er TopGunn aktuel som dommer i TV2’s talentshow ’Danmark har Talent’.

Selvom det ikke er første gang TopGunn gæster Jelling Musikfestival, er der alligevel lagt i støbeskeen til et fantastisk show med den elskede rapper – senest væltede han nærmest Teltscenen i 2014 med sin meget roste koncert.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling