Klar, parat: Køb billet til JMF24 fredag d. 1. december og spar 500 kr.

20. november 2023

På slaget 0.00 d. 1. december begynder billetsalget til næste års fællesskabsfest i Jelling. Læs alt om billettyper- og priser her.

Det første navn er offentliggjort. Forberedelserne er i fuld gang. Snart ryger billetterne i salg. Du kan roligt begynde at varme op til det store fællesskabsbrag 23.-26. maj 2024.

D. 1. december er traditionen tro B-dag – billet-dag. Her åbner salget af dagsbilletter, 2-dagsbilletter, gavekort og selvfølgelig partoutbilletter, der giver adgang til alle 4 dage på Jelling Musikfestival 2024. Det første døgn – fra kl. 0.00 til 23.59 – kan du tilmed sikre dig partoutbilletten til den absolut laveste pris.

Du sparer 500 kr. på partoutbilletten sammenlignet med prisen i døren, hvis du slår til 1. december. Billetprisen det første døgn er 1.795 kr. plus gebyrer, og frem mod festivalen stiger prisen løbende på alle billettyper. Allerede 2. december stiger partoutbilletten med 200 kr., så der er al mulig grund til at være hurtig ved havelågen.

Du finder billetterne på vores billetside fra 1. december kl. 0.00.

 

Find alle priserne her

 

Billetsalg og ølsmagning i Byens Hus i Jelling

Som tidligere år er enhver mere end velkommen til at købe billet i fysisk salg i Byens Hus i Jelling 1. december fra kl. 12.00-19.00. Hvis du kigger forbi ml. kl. 15.00-19.00 kan du passende lade din stemme blive hørt i vores øl-valg, hvor alle over 18 år kan smage på 4 øltyper og stemme på hvilken, der skal være næste års Anarkist-specialøl i hanerne på festivalen.

”Når billetsalget åbner, mærker man, hvordan holdene bliver samlet, forventningens glæde spirer og planerne for 4 dages fællesskabsfest tager form. I år er 1. december ekstra særlig, fordi Royal Unibrew med ølvalget har givet os en anledning at samles om. Vi håber alle, der har lyst, mulighed og tørst vil kigge forbi,” siger festivalens direktør Line Mosfelt.

Billetprisen kan bides over i fire dele

Igen i år har du mulighed for at dele betalingen af din partoutbillet op i fire rater. Løsningen matcher prisen på den ordinære partoutbillet med undtagelse af et gebyr på 60 kroner for billetudbyderens håndtering. Ratebilletten er kun til salg i december 2023 og i et begrænset antal.

 

Bliv klogere på ratebilletter HER

 

Salg af telte, boformer og camp-løsninger starter til februar

Både dagsbilletter og partoutbilletter giver automatisk adgang til campen på Jelling Musikfestival. Vores populære boformer, som et opslået D’Angle Tyra-telt, et TentHouse eller IsabellaVilla-telt, og forhåndsreservationer til din lejr, bliver sat i salg 1. februar 2024.

Nelly Furtado er allerede offentliggjort som hovednavn på festivalen, og i de kommende uger er der flere offentliggørelser på vej. Følg med på Facebook og Instagram eller skriv dig op til vores nyhedsbrev her 👇

 FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling