Kun 1.000 partout billetter tilbage til Jelling Musikfestival 2015

6. marts 2015

Her godt to en halv måned før festivalen slår portene op, er der kun 1.000 partout billetter tilbage.

På festivalkontoret arbejdes der i øjeblikket på højtryk med at forberede den 27. udgave af Jelling Musikfestival.

”Vi har oplevet et rigtigt godt billetsalg siden starten d. 1. december - og jeg tolker det som en understregning af de resultater den undersøgelse, som vi lavede under sidste festival viste. Man bliver glad af, at opleve god musik live i godt selskab, og resultatet er et regulært skulderklap til hele organisationen bag festivalen - og et vink om, at den løfter opgaven på forbilledlig vis.
Jeg synes vi skal tage det som en positiv udfordring, at der er så få partout billetter tilbage. Vi er på nuværende tidspunkt ca. to måneder foran i forhold til sidste års billetsalg. Det betyder, at rigtigt mange af vores trofaste publikummer allerede har sikret sig billet for at tage del i fællesskabet og endnu tusinde mennesker har mulighed for at købe partout billetten i den kommende tid. Derudover er der jo stadig dagsbilletter til alle dagene”,
fortæller Lars ”Charlie” Mortensen, der lige nu lægger sidste hånd på musikprogrammet.

Hvert år samles over 30.000 mennesker til Jelling Musikfestival, helt sikkert med forventningens glæde i kroppen. Det handler om at være en del af fællesskabet, at opleve god musik live og måske endda også at få den fede oplevelse af et overraskende godt band, som man ikke kendte på forhånd, men nu oplever for fuld udblæsning på scenen.

”Vi besluttede sidste år at gennemføre en mini-undersøgelse, for at teste publikums ’lykkebarometer’. Derfor stillede vi tre spørgsmål til knap 500 tilfældige publikummer, umiddelbart efter vilkårlige koncerter i løbet af weekenden.  Tre ud af fire svarede, at de var mere lykkelige efter koncerten, end før koncerten. Ni ud af ti havde følt sig som en del af et fællesskab, og hele 94 % syntes, at det er fedest at opleve musik LIVE”, fortæller Christine Marie Bjerg Sundbøl, medlem af Jelling Musikfestivals bestyrelse.

HUSK altid kun at købe festivalbilletter hos de officielle udbydere – billetter kan købes hos Billetlugen.dk, Fona Butikker, Stereo Studio i Vejle og Byens Café i Jelling.

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling