Lars Lilholt solo gæster ny, lokal koncertsal

28. september 2023

Det danske folkrock-ikon Lars Lilholt leverer sine enestående fortællinger i afdæmpede formater, når han 2. februar indtager den imponerende, nye koncertsal i Vandel.

Oplev Lars Lilholt levere sine udødelige sange fra sit store bagkatalog i akustiske, intime og afdæmpede versioner, når hans solo-tour fredag d. 2. februar lægger vejen forbi Vandel. 

Sammen med Jelling Musikfestival slår Vandel Musik- og Kulturforening dørene op til den nye koncertsal med intime rammer og lyd i topklasse, der giver de bedst tænkelige chancer for at komme helt tæt på Lilholt og hans lange liste af klassikere.

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpestort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier, med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums og har turnéret i mange år, bl.a. med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, “De Lyse Nætters Orkester”, Lars Lilholt Band, samt Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton.

Lilholt har i årevis også optrådt som solist og i duo-sammenhæng, bl.a. med Shaka Loveless. På denne turné medbringer Lars Lilholt sin faste pianist Kristian Fogh.

Billetsalget åbner 28. september kl. 08.00.

Koncerten er opstået i et samarbejde mellem Jelling Musikfestival og Vandel Musik- og Kulturforening, og udspringer af et fælles ønske om at dyrke livemusikken året rundt i hele kommunen. Følg med i musikforeningens øvrige aktiviteter på Facebook og hjemmesiden.

Hvad: Lars Lilholt – solo
Hvornår: Fredag d. 2. februar 2024, kl. 20.00 – dørene åbner kl. 19.00
Hvor: Vandel Musik- og Kulturhus, Grindstedvej 37, 7184 Vandel
Pris: 325 kr. + gebyr

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling