L.O.C., Christopher & Jacob Dinesen meldes klar til Jelling 2019

20. december 2018

Det er tre artister med både charme, selvtillid og lækkert hår, som i dag tilføjes programmet for 2019 til Jelling Musikfestival. L.O.C., Christopher samt Jacob Dinesen melder sig alle klar til Jelling 2019.

Dagens tilføjelser til 2019 plakaten er erfarne herrer på den danske musikscene. De repræsenterer hver især en musikalsk genre, nemlig rocken i form af kometen Jacob Dinesen, poppen i form af charmerende Christopher og ikke mindst den danske rap-entertainer Liam O’Conner – bedre kendt som L.O.C.

L.O.C.
Liam O’Conner – bedre kendt som L.O.C., er et af de største navne på den danske musikscene. Hans popularitet har været støt voksende siden han debuterede med albummet ”Dominologi” i 2001.

Der har længe verseret rygter om nyt materiale fra Liam O’Connor og nu annoncerer rapperen nyt album i foråret 2019 – og når han udsender sit nye album, vil det være 5 år siden hans sidste fuldlængde, "Sakrilegium", kom på gaden. 2014 bød efterfølgende på crooner-projektet "Grand Cru" og i 2016 udsendte han opsamlingen "Anno XV", der fejrede en 15 år lang rekordspækket karriere siden debuten "Dominologi" udkom tilbage i 2001. 

I samme periode har brudstykker af tekster hobet sig op og nye numre taget form, inden indspilningerne til det kommende album påbegyndtes i foråret i Frankrig.
Med undertitlen "Det Danske Mareridt – Drømmen den er Vores" og en besætning af trommer, grunge guitar, doepfer synth og en 808 trommemaskine, er den analoge proces endt i et kompromisløst udtryk, hvor musik og tekst er skåret helt ind til benet.

En livekoncert med L.O.C. - rapper, kunstner og entertainer med stort E - er en garanti for god lyd, masser af bas og ikke mindst musikalsk underholdning på topplan. Sidst L.O.C. spillede i Jelling var i 2017, hvor rapperen lagde koncertpladsen ned med en fantastisk koncert. Men i 2019 er der altså helt ny musik med i bagagen når L.O.C. atter betræder græsset i Jelling.

Christopher
Danmarks ukronede popkonge - Christopher, der i 2017 tog en pause med total radiotavshed på alle hans sociale kanaler i hele 6 måneder, er nu klar til at indtage de danske livescener igen og det betyder selvfølgelig også et kig forbi Jelling Musikfestival til 2019 udgaven.

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Christopher er aktuel med hit-singlen ”Irony”, som netop handler om hele ironien bag de sociale medier – og med hits som ”Told you so”, ”Bad”, ”Tulips” og mange mange flere er der lagt op til endnu et brag af en koncert med den blonde popcharmør.

Jacob Dinesen
i 2017 kom kometen Jacob Dinesen ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og ikke mindst hitlister. Det blev til 100 koncerter – hvor samtlige indendørs shows var udsolgte. 2017 blev således et år, hvor Dinesen virkelig fik slået sit navn fast og fik en kæmpe fanskare som følge.

I 2018 spillede Dinesen for første gang på Jelling Musikfestival – en rost og anerkendt koncert af den unge musiker med den store stemme.  I 2019 lægger Dinesen og hans band endnu engang vejen forbi Jelling og festivalens publikum får således endnu en mulighed for at opleve den karismatiske sanger.

Billetter til Jelling Musikfestival kan købes på ticketmaster.dk og i Byens Café Jelling.

Jelling Musikfestival 2019 afholdes i Kr. Himmelfart, d. 29, 30, 31. maj & d. 1. juni 2019.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling