Mellemledere er klar til festivalstart

27. april 2015

Festivalens mellemledere er klar til at komme på græs, når den 27. udgave af Jelling Musikfestival løber af stablen om godt tre uger.

Søndag den 26. april var 120 af Jelling Musikfestivals i alt ca. 800 frivillige mellemledere samlet i Byen Hus i Jelling til et Kick Off Seminar, med det formål at klæde mellemlederne på til dette års festival.

Efterhånden som Byens Café i Jelling søndag formiddag blev fyldt op af glade mellemledere løftede stemningen sig mere og mere – det var helt tydeligt at Jelling Musikfestival 2015 står for døren og forventningens glæde er stor. Efter velkomst ved bestyrelsesmedlem Christine Sundbøl og praktiske informationen omkring Jelling Musikfestival 2015 ved bl.a. festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen, blev deltagerne inddelt i 3 grupper, hvor de skulle rundt til forskellige workshops. De tre workshops havde følgende emner: ’Eventrelateret førstehjælp’, ’Miljø: sortering & pant i praksis’ samt ’Den gode mellemleder’.

Festivalen justerer på pant-systemet

Festivalens praktiske koordinator, Lars Dam, stod for den workshop, der bl.a. handlede om den justering af pant-systemet, der gælder fra dette års festival.

I 2014 introducerede Jelling Musikfestival, som den første festival i Danmark, genbrugskrusene Stack Cup med stor succes.

”Vi havde en kæmpe succes med at indføre det nye genbrugskrus Stack Cup på festivalen i 2014. Vi sparede en masse plastikaffald, vi sparede enorme mængder CO2 og vi tog vare på miljøet ved at spare på en række svært genanskaffelige ressourcer. Men panten på kruset har givet anledning til et par panderynker, som vi nu gerne vil glatte ud”, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

For at undgå, at de 10 kroner, som man betaler for det unikke genbrugskrus, skal give anledning til en regulær skattejagt for professionelle pantsamlere justeres derfor en smule på pantsystemet. Dette betyder, at publikum i år har følgende muligheder med det brugte krus:

  • Brug kruset til at købe nye drikkevarer for: 1 krus = 10 kr.
  • Donér kruset til velgørenhed
  • Tag kruset med hjem som souvenir
  • Aflever dit krus i pantboderne – der tilbagebetales 1 kr. pr. krus.

Læs mere om Stack Cup, pant-systemet og andre festivalnyheder her.

Denne dag viste endnu engang, at Jelling Musikfestival har en masse frivillige, der i den grad brænder for den årlige festival i Jelling og vil gøre en stor indsats for, at Jelling Musikfestival 2015 bliver en succes. 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling