Næsten udsolgt af partout billetter

25. april 2017

Med kun 29 dage til den 29. udgave af Jelling Musikfestival, melder arrangørerne om tæt på udsolgt af de eftertragtede partout- samt 2-dags billetter. Har du ikke allerede købt din billet skal du gøre det nu – eller inden prisen stiger 1. maj!

Jelling Musikfestival oplever igen i år stor efterspørgsel på partout billetterne, som gælder alle dage – i skrivende stund er der således kun 500 tilbage af slagsen inden der må meldes udsolgt på denne billettype samt på 2-dagsbilletterne.

Med et stærkt og tætpakket musikprogram, der byder på Rod Stewart, Kaiser Chiefs, Kim Larsen & Kjukken, D-A-D, L.O.C., Nik & Jay, Suspekt og ca. 80 andre bands og artister, er der sat over til en musikalsk fest, når festivalsæsonen traditionen tro skydes i gang i Jelling den sidste weekend i maj.

 

Vi glæder os over, at DMI spår om godt vejr i maj - og at vi igen i år ser ud til at komme til at melde udsolgt”, fortæller festivalleder, Lars ”Charlie” Mortensen.

Han har været med i alle 29 år og glæder sig til, sammen med en flok ansatte og flere tusinde frivillige, at få festivalen stablet på benene til glæde for de op imod 35.000 publikummer. Han fortsætter: ”Sidste år gav 90 % af gæsterne udtryk for, at de havde grint og hygget sig på festivalen – og det er jo det, det hele handler om, så det har vi planer om at sørge for igen”.

Forberedelserne til årets fest i Jelling er på højtryk, inden længe begynder teltene, scenerne og alle de frivillige at poppe op og strømme til. Om præcis 29 dage er det dagen, hvor festivalsæsonen for alvor skydes i gang.

Se hvordan du køber billet her.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling