Nu er der åbent for tilmeldinger til Quasar Rock

10. november 2014

Quasar Rock er regionens talentkonkurrence med indledende runder i Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding. I 2015 afvikles konkurrencen for 9. gang.

Quasar-Rock-tilmelding2015Jelling Musikfestival inviterer alle regionens talentfulde bands til at deltage i den niende udgave af Quasar Rock, der afvikles på spillesteder i lokalområdet i foråret 2015.

Vi ønsker at udfordre de talentfulde musikere i regionen og give dem en solid ramme at teste talentet i. Gennem årene er der fostret mange talenter indenfor rytmisk musik i regionen, og vi bestræber os på at få dem til at bevare en naturlig tilknytning til området, mens de stræber efter at gøre musikken til deres levevej”, siger Lars ”Charlie” Mortensen, leder af Jelling Musikfestival og initiativtager til Quasar Rock.

I de kommende uger er der åbent for tilmelding til konkurrencen, ikke alene unge, der spiller rock, men alt fra elektronica over hip hop til folk, eller et spændende mix af forskellige rytmiske stilarter. Blandt de tilmeldte bands udvælges 32, som kommer til at spille live på scenen enten i Fredericia, Vejle, Horsens eller Kolding i fire indledende runde, der afvikles i foråret. De bedste bands mødes i finalen, der afvikles på Jelling Musikfestival om torsdagen, den 21. maj 2015.

Tilmeld dig på hjemmesiden

Tilmelding til konkurrencen foregår via Jelling Musikfestivals hjemmeside. Der er sidste tilmelding søndag d. 14. december, og de udvalgte bands optræder på fire indledende runder, der afvikles i tidsrummet kl 19-23 på spillesteder i regionen. Første runde er i Bygningen i Vejle fredag den 23. januar, Godset i Kolding fredag den 20. februar, Det Bruunske Pakhus i Fredericia fredag den 13. marts og Kulisselageret i Horsens fredag den 10. april 2015.

"Vi stiller professionelle faciliteter til rådighed, og efter hver indledende runde tilbydes alle de medvirkende - ikke bare vinderne - en god sparring og feedback fra dommerpanelet, der består af dygtige musikere og branchefolk. På den måde er vi med til at give talenterne et skub i den rigtige retning" siger Charlie.

Tidligere vindere af Quasar Rock er: Saviors of Detriot, Tavs Viden, The Boy That Got Away, Moustache Me Nice, Boho Dancer, Wake Up Jacob, InterAgt og Sophia Maj Orchestra.

Hvad er Quasar?

En Quasar er et fænomen på himlen, der tiltrækker andre himmellegemer. Derved opstår gnidningsmodstand og varme, der udsendes meget stærkt lys, som kan ses på meget stor afstand! Sammenligningen med et fremadstræbende band er derfor nærliggende, ikke sandt?

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling