Nye boformer og camp-muligheder på Jelling Musikfestival

9. januar 2019

Festivalen har lyttet til publikums ønsker og tilbyder som noget helt nyt 3 forskellige boformer samt muligheden for at vælge camp-område efter renlighed, festligheder og ikke mindst rolig nattesøvn.

Festival er som regel lig med overnatning i et telt på en mere eller mindre flad madras – det er det ikke længere! Nu kan publikum vælge mellem både forskellige camps, alt efter om de ønsker at feste hele natten eller om den gode (og rolige) nattesøvn er kriteriet for en god festivaloplevelse, samt købe sig til mere komfort i en af de tre forskellige boformer.

Boformer til alle
Festivalen har i mange år tilbudt den velkendte D’angle Tyra, som er et 4 personers opstillet telt, publikum kan tage med hjem efter festivalen og bruge år efter år. Men nu tilbydes to helt nye former for overnatning på festivalcampen – nemlig IsabellaVillaTelt og Lodges.

I samarbejde med Isabella har vi skabt den helt nye luksusboform på Jelling Musikfestival, som vi kalder IsabellaVillaTelt. Teltet er et villatelt for op til 4 pers. med inventar i teltet - så I blot skal medbringe det I skal sove i samt hvad I ellers skal feste med – senge, bord og strøm er alt sammen med i teltets lejepris.

En Lodge er som et luksushotelværelse – eller næsten i hvert fald. Her er en opstillet hytte med en dobbeltmadras og med plads til opbevaring under madrassen. I kan overnatte 2 personer i en Lodge – og der er selvfølgelig strøm tilkoblet, så du kan få opladet telefonen mens I sover.

Alle boformer har morgenbrød inkluderet i prisen – se pris og læs mere om boformerne her.

Nye camps med plads til Renlighed, Ro og fest
Efter grundige evalueringer af publikumsundersøgelsen, har vi taget de gode input og ladet dem danne grundlag for de nye tiltag på campen. Camp området inddeles fra 2019 i 3 hovedområder, nemlig Camp Ren & Rolig, Camp Ro-Klokken-To og Camp Festlig.

Camp Ren & Rolig er stedet du skal slå dig ned, hvis du bruger de fleste af de vågne timer inde på festivalpladsen og gerne vil have ro i nabolaget fra midnat, når du skal sove eller hvile ørerne. Camp Ro Klokken To - her skal I slå jer ned, hvis du og dine venner både fester på festivalpladsen og på campen. Stemningen vil her være præget af soundboxes, ølstafetter, fællessang og pop-up-koncerter – indtil klokken 02.00, hvor der, som navnet indikerer, bliver ro. Camp Festlig – er næsten et kapitel for sig – her er der fest fest og atter fest – her skal man slå sig ned, hvis du og dine venner fester både på festivalpladsen og på campen – her er der fest indtil kl. 04.00, hvor I hviler ørene og kroppen, så I er klar til næste (fest)dag.

Læs mere om de enkelte camps her.

Reservér din egen lejr på forhånd

Som noget helt nyt, kan du reservere dit helt eget område for dig og dine venner på forhånd – vi kalder det LejrReservation. Muligheden er for jer der gerne vil være sikker på at komme til at ligge i lejr med alle vennerne fra soldatertiden, single-klubben, efterskolen eller et helt andet sted…

Med LejrReservation reserverer I et stykke af vores camp-jord, så I er sikre på at kunne slå lejr sammen. I kan selvfølgelig vælge om I vil ligge på Camp Ro-Klokken-To eller Camp Festlig – dette gøres når I køber LejrReservation.

Se pris og læs mere om Lejrreservation her.

Alle boformer samt LejrReservation kan købes på ticketmaster.dk fra torsdag d. 10. januar kl. 10.00

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling