Nye tiltag på pladsen 2018

15. maj 2018

Vi har besluttet, at 30-års jubilæet skal fejres ved både at se lidt tilbage men også finde på lidt nyt. 

VI SER TILBAGE

Og det er med stolthed, at vi ser tilbage i festivalarkivet på nogle af de mange fede festivalminder gennem årene.

Den Gamle Scene

Vi har genopført den allerførste scene, som vi havde på festivalen i 1989. Dengang byggede vi den selv på 4 dage med materialer fra trælasten og træplader fra Gormshallen som scenegulv.

Vi går i 2018 sammen med P4 Trekanten på jagt efter holdånden på Jelling Musikfestival – den holdånd, som festivalen er bygget på og har kørt på i 30 år.

P4 sender syv timers direkte radio fra Den Gamle Scene - så kig forbi for at opleve interviews med frivillige, festivalgæster og artister.

Museum i Medieteltet

I Jysk Fynske Mediers Medietelt ved siden af den Gamle Scene, har vi fundet og samlet en masse af det, der har været skrevet om festivalen i årenes løb og sat sammen med fakta, film og sjove info fra hvert år. Lørdag og søndag vil der være en tegner i teltet, som rigtig gerne vil ha fingre i alle I skønne festivalgæsters minder – så disse også kan blive en del af vores samlede historie om 30 år med Jelling Musikfestival.

OG VI SER FREM…

Mod de næste 30 år med endnu flere fede festivalminder i Jelling.

Hele pladsen åbent fra torsdag fra kl. 16

Vi synes, det var oplagt at åbne ballet lidt før i et jubilæumsår. Og derfor har vi sat et knaldhårdt program på alle scener, så vi kan få festivalstemningen i gang fra første fløjt.

Vin & Vinyl

Den gode gamle Vinbar er blevet til ”Vin & Vinyl”. Her kan du komme forbi og høre forskellige lokale kendinges yndlingsplader og historierne dertil😊 Du kan selvfølgelig også – som vanligt – få et glas god vin og en lækker tallerken tapas. 

Ingen dankortvogn

Som første skridt på vejen til at blive kontantfri, har vi i år fjernet dankortvognen på pladsen. Du kan derfor ikke hæve penge nogen steder – men til gengæld godt betale med kontanter alle steder. Alle boder og barer tager selvfølgelig imod betalingskort og mobilepay, som vi med glæde oplever at flere og flere af gæsterne bruger som deres foretrukne betalingsmiddel. 

Jubilæums-drink

I udvalgte barer kan du smage en special-brygget Jubilæumsdrink, som vi synes smager af sol, sommer, musik og fællesskab. Den hedder Passion Star No. 30 og vi håber I kan li den 😊 Derudover kan du i Specialøl-baren ved Teltscenen få et stort udvalg af specialøl, som et alternativ til den ellers klassiske fadøl.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling