Nyt lokalt billetsalgssted for Jelling Musikfestival

29. februar 2016

Som noget helt nyt får Vejle og opland et nyt lokalt sted, hvor der kan købe billetter til Jelling Musikfestival. Festivalen og kulturhuset Bygningen har netop indgået en aftale.

Siden januar har festivalen været på udkig efter en ny samarbejdspartner for at kunne tilbyde publikum fra Vejle og opland et fysisk sted, hvor de kan sikre billetten til årets festival. Søgningen er endt med, at kulturhuset Bygningen i Vejle nu fremadrettet vil sælge alle slags billetter til Jelling Musikfestival. Herudover er det også muligt at købe billetter til alle Bygningens egne koncerter. Se en oversigt over de forskellige koncerter Bygningen tilbyder lige nu her: www.bygningen-vejle.dk/koncerter

Bygningen, som er geografisk placeret i Marys lige ved gågaden i Vejle, har siden maj 2010 været i tæt samarbejde med festivalen, efter indgåelsen af en 10-årig aftale - i samarbejde med Vejle Kommune - om driften af Bygningen og det nye samarbejde, som giver publikum mulighed for at købe billetten til festivalen fysisk, virker derfor naturligt.
Billetter til festivalen vil derfor kunne købes i tidsrummet 9.00 til 15.00 mandag til fredag.

Læs mere om festivalen og Bygningen her:

www.jellingmusikfestival.dk
www.bygningen-vejle.dk

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling