Overskud fra koncert bekæmper fattigdom

28. januar 2016

Fredag d. 29. jan. er der koncert med Niels Hausgaard i Gormshallen, Jelling. Den udsolgte koncert betyder, at der bliver et overskud, som festivalen har besluttet doneres til Danmarks Indsamlingen.

Når Niels Hausgaard går på scenen endnu engang med sin nye tour ”ETIK og alt det der”, er det ikke alene – han medbringer nemlig hele fire gode venner. Der er tale om Sara Indrio, Signe Svendsen, Chr. Alvad og en af landets bedste lydmænd, Tess Pedersen. Det er vild luksus, siger Hausgaard selv. Traditionen tro, har der været rift om de ca. 600 billetter der blev sat til salg i november måned.

Det er ikke første gang, at overskuddet til koncerten med Hausgaard uddeles til humanitære formål, men det er andet år i træk, at Jelling Musikfestival har besluttet, at overskuddet fra koncerten ubeskåret går til årets Danmarks Indsamling, som I år kulminerer med et storstilet show på DR1 lørdag d. 6. februar. Sidste års koncert med den elskede troubadour sikrede mere end 60.000 kr. til Danmarks Indsamlingen.

I 2016 er det 10. gang Danmarks Indsamlingen afholdes og i år sættes der fokus på verdens fattigdom ved at støtte hele 12 konkrete projekter i 12 forskellige lande.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling