Parkering i Jelling søndag

29. maj 2016

Der kommer rigtig mange mennesker og rigtig mange biler til byen i dag. Derfor opfordres alle til at finde alternative parkeringsmuligheder.

Der forventes op mod 35.000 gæster i Jelling i dag, når Queen + Adam Lambert entrerer Store Scene. Det kan blive udfordrende trafikalt, men ikke mere end hvad, vi kan klare. 

Parkeringspladsen ved festivalpladsen bliver uden tvivl fyldt op, så man kan med fordel parkere bilen på vejene rundt omkring i byen, hvor der i øjeblikket ikke er voldsomt fyldt op. 

Derudover er der også offentlige transportmuligheder: Alle tog mellem Herning og Vejle standser i Jelling. Afgang og ankomst fra/til begge destinationer en gang i timen. Herudover kører der specielle festivalbusser til Vejle fredag, lørdag og søndag fra kl. ca. 23.00. Busserne afgår udenfor festivalpladsen og kører i pendulfart indtil kl. 02.30 - eller indtil der ikke er flere gæster - de koster kr. 50,00.

På Bredager og i særdeleshed på parkeringspladsen ved skolen er der rig mulighed for at parkere. Fordelen ved at parkere her og gå det sidste stykke til pladsen er også, at det bliver meget nemmere at komme fra byen igen, når de sidste toner ringer ud i nat. 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling